EXCLUSIV! Camelia Potec s-a antrenat în paradis

Ultima actualizare:

Camelia Potec (27 de ani) rămâne singura înotătoare româncă cu performanţe pe plan internaţional. Nevoită se să antreneze peste hotare din cauza condiţiilor dezastruoase din ţară, brăileanca s-a pregătit la cumpăna anilor la 8.700 km de casă.

image

"După ce am petrecut Sărbătorile în România, am fost 10 zile în cantonament în Martinica. A fost o experienţă interesantă. Nu am înotat decât o dată în Ocean pentru că îmi este frică de meduze, dar a fost frumos. Revelionul l-am petrecut dansând pe plajă. Am avut liber doar pe 1 ianuarie, în rest am muncit. Condiţile sunt foarte bune, e o zonă retrasă, iar bazinul olimpic din Le Carbet este ok. Din păcate, acum îmi este greu să mă reacomodez cu frigul, o parte din cei cu care au fost au răcit deja şi sper să plecăm repede într-o altă ţară caldă", povesteşte Potec.

Din dorinţa de a căpăta mai multă masă musculară, Camelia şi-a propus să pună câteva kilograme în perioada următoare apelând la fast-food.

"Slăbisem şi a trebuit să recuperez de Sărbători. Încerc să mă îngraş puţin şi mănânc de trei ori pe săptămână de la MC Donald's. Trebuie să capăt puţin ţesut adipos pentru a-l transforma apoi în muşchiuleţ", spune râzând ea.

Martinica

- Populaţie: 402.000 locuitori- Capitala: Fort-de-France- Este teritoriu francez- Majoritatea populaţiei este de origine africană, urmaşi ai sclavilor aduşi în perioada colonială- Josephine, soţia lui Napoleon, s-a născut aici- Produce cantităţi masive de rom- Insula este dominată de un vulcan, care a erupt ultima oară în 1902- Distanţa faţă de România: 8.700 kilometri

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net