Este campion mondial direct de pe podiumul de modă

Ultima actualizare:

    Echipajul României  este cel mai bun  din lume
Echipajul României este cel mai bun din lume

Imnul României s-a auzit ieri la Milano, cu ocazia Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe. Echipajul nostru de canoe 4, în frunte cu manechinul Petre Condrat, s-a impus în finala probei de 1000 de metri. El şi coechipierii lui au condus cursa de la start până la final.

România a luat ieri cea mai valoroasă medalie la mondialele de kaiac-canoe din Italia. Echipajul de 4 masculin, alcătuit din Petre Condrat, Leonid Carp, Iosif Chirilă şi Ştefan Strat s-a impus autoritar în finală la 1000 metri, pe locurile următoare venind sportivii din Ucraina şi Ungaria. În barca românilor s-a aflat un sportiv care are o slujba part-time fără absolut nici o legătură cu sportul. Petre Condrat, în vârstă de 34 de ani, multiplu medaliat la competiţiile mondiale şi continentale, este manechin şi, în timpul liber, defilează pentru cele mai tari branduri din ţară şi nu  numai.

Condrat, pe  podiumul  de modă
Condrat, pe podiumul de modă

 A colaborat ani buni cu designerul Cătălin Botezatu, despre care s-a spus că l-ar fi luat sub aripa lui protectoare. Tot Botezatu este şi cel care i-a fost alături canotorului în urmă cu doi ani, atunci când sportivul a fost implicat în celebrul dosar ”Jaful Secolului”. Atunci, mai multe tablouri semnate de Piccaso şi Matisse au ”dispărut” ca prin minune dintr-un muzeu din Rotterdam, Olanda, iar Petre Condrat s-a aflat printre cei suspectaţi că ar fi avut o legătură cu furtul.

Condrat a fost trimis atunci în judecată pentru tăinuire, că ar fi înlesnit valorificarea a două opere de artă. În 2014, sportivul a fost achitat. Din acel moment, Petre s-a ocupat exclusiv de sport şi a tras tare la antrenamente, încercând să uite situaţia în care a fost implicat. Rezultatele s-au văzut acum la Milano, unde a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net