Eșec sever la Budapesta

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu a fost blocată de apărarea maghiară Foto: AFP
Cristina Neagu a fost blocată de apărarea maghiară Foto: AFP

CSM București a pierdut fără drept de apel (20-26) semifinala cu Gyor Eto Audi SK și va juca mâine doar pentru medalia de bronz în Liga Campionilor

Cu toate că a înscris 6 goluri, devenind golghetera la zi a ediției în curs (107 goluri), Cristina Neagu n-a prins cea mai bună zi, irosind 10 aruncări din totalul de 41 al formației noastre. Un start ezitant de meci a permis deținătoarei trofeului să se desprindă (0-3 / minutul 7). CSM București a izbutit primul gol abia în minutul 11, însă a evoluat în continuare neinspirat în atac și fără vlagă în apărare. Abia în minutul 43, bucureștencele au restabilit pentru prima dată egalitatea... La 16. N-a fost, însă, decât un foc de paie. Câteva erori individuale, inclusiv ale Cristinei Neagu, care a irosit și o aruncare de la 7 metri, precum și eliminarea temporară a lui Nathalie Hagman, au făcut ca Gyor să se desprindă din nou, de data aceasta decisiv: 16-20, 18-24, 19-26... Și să câștige la o diferență categorică (20-26) deși, paradoxal, a avut mai puține aruncări la poartă decât campioana României (38-41).”N-am jucat ca o echipă!” După meci, jucătoarele noastre au recunoscut superioritatea adversarelor. Oana Manea a subliniat că totul s-a rupt la 16-16. ”Nu a fost să fie! Cred că trebuia să jucăm mai mult ca o echipă... Au fost momente când am luat-o individual, dar ăsta e joc de echipă. Apărarea şi poarta lor au făcut diferenţa”, a spus pivotul la Digi Sport. Cam aceleași idei au fost exprimate și de Iulia Curea, o altă veterană a formației bucureștene. ”N-am izbutit să preluăm conducerea. Începutul a fost, însă, îngrozitor... N-am reușit să înscriem”, a recunoscut extrema, care s-a declarat dezamăgită, dar a avut forța să le mulțumească fanilor prezenți în sala din Budapesta. Golurile CSM-ului au fost înscrise de Neagu (6), Kurtovici (4), Manea (4), Mehmedovici (3), Gullden (1), Curea (1) și Jorgensen (1), în timp ce pentru Gyor principala realizatoare a fost Groot (7).

Per Johansson se declară profund dezamăgitNumit la conducerea echipei în această primăvară, suedezul Per Johansson a recunoscut după meci că formația pe care a pregătit-o a făcut un meci slab. ”N-am avut contraatac. O problemă cu care s-a confruntat și Helle Thomsen (n.a. – antrenoarea pe care a înlocuit-o). S-a jucat individual. S-a ratat. Am încercat toate sistemele de joc, însă nu am reușit nimic. E dezamăgitor! Urăsc să pierd”, a declarat antrenorul la Digi Sport. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net