Ei sunt cei mai buni jucători de poker în 2015!

Ultima actualizare:

    Dzmitry Urbanovich îşi merită locul printre cei mai buni jucători de poker în 2015
Dzmitry Urbanovich îşi merită locul printre cei mai buni jucători de poker în 2015

În fiecare săptămână, Global Poker Index stabileşte un clasament al jucătorilor de poker, similar cu ierarhiile din tenis. Astfel, putem cunoaşte în orice moment cine sunt cei mai buni jucători de poker în 2015.

În primele patru luni, nu regăsim nume mari în topul cu cei mai buni jucători de poker în 2015. Cu 2.483 de puncte, primul este un polonez, Dzmitry Urbanovich, care a explodat în acest an. Urbanovich a scris istorie reuşind să câştige nu mai puţin de patru trofee la o singură competiţie din circuitul European Poker Tour, desfăşurată recent în Malta.

Cei mai buni jucători de poker în 2015: primul e un polonez

Deşi conduce lista cu cei mai buni jucători de poker în 2015, Dzmitry Urbanovich n-a câştigat în carieră decât puţin peste un milion de dolari, o sumă infimă comparativ cu veniturile altor jucători profesionişti. De altfel, în topul mondial, Urbanovich n-a intrat încă printre cei mai valoroşi 100 de pokerişti.

Cei mai buni jucători de poker în 2015: un argentinian face furori

La fel ca în cazul lui Urbanovich, argentinianul Ivan Luca e o prezenţă la fel de surprinzătoare în clasamentul cu cei mai buni jucători de poker în 2015. Până la finalul lui 2014, sud-americanul nu participase decât la competiţiile organizate pe continentul său. Pentru Ivan Luca, viaţa s-a schimbat în ultimele luni, cu câteva succese în afara Americii de Sud, inclusiv în Europa, care l-au adus pe locul secund în clasamentul cu cei mai buni jucători de poker în 2015. „Pentru un argentinian e foarte greu să joci în Europa din cauza distanţelor mari”, se plânge Ivan Luca, unul dintre puţinii sud-americani care au succes în poker.

Cei mai buni jucători de poker în 2015: Daniel Negreanu nu e în top

Daniel Negreanu nu e printre cei mai buni jucători de poker în 2015
Daniel Negreanu nu e printre cei mai buni jucători de poker în 2015

Daniel Negreanu, jucătorul Canadian de origine română, nu se poate lăuda cu o prezenţă printre cei mai buni jucători de poker în 2015. Deşi în ierarhia mondială e al 10-lea, Negreanu a avut până acum un an slab, cel mai bun rezultat al său venind în ianuarie, la un turneu în Bahamas. Averea totală a lui Daniel Negreanu se apropie de 30 de milioane de dolari, dar româno-canadianul nu şi-a trecut în conturi în 2015 decât 140.000 de dolari. În aceste condiţii, Negreanu e abia pe locul 94 în clasamentul cu cei mai buni jucători de poker în 2015.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net