Egal în regim de avarie pentru echipa feminină de handbal CSM București

Ultima actualizare:

    Linnea Torstensson a izbutit 4 goluri în meciul cu Rostov-DonFoto: Marian Burlacu
Linnea Torstensson a izbutit 4 goluri în meciul cu Rostov-DonFoto: Marian Burlacu

Fără Cristina Neagu și Nora Mork, echipa feminină de handbal CSM București a terminat la egalitate (23-23), acasă, cu Rostov pe Don (Rusia)

Altădată, o remiză pe teren propriu ar fi fost socotită o contraperformanță pentru formația bucureșteană. Nu și acum, însă, în condițiile în care două dintre vedetele sale au privit meciul din tribună, iar adversara a fost finalista ediției de anul trecut a Ligii Campionilor.

Pentru a obține acest punct, unul care o menține neînvinsă în Grupa B, CSMB a suferit din plin vineri seară, în Polivalenta bucureșteană. Formația pregătită de Adrian Vasile a fost condusă aproape tot meciul, o dată și cu trei goluri (9-6 în minutul 16). Dar Andrea Lekic (8 goluri marcate), Linnea Torstensson (4) și colegele lor au avut meritul că s-au ținut scai de adversare, din rândul cărora s-a evidențial Ana Viakireva (12 goluri). Beneficiind și de paradele portarilor Denisa Dedu și Jelena Grubisic, fiecare cu câte 7 aruncări apărate, CSMB ar fi putut chiar să câștige disputa. Mai precis, în minutul 58 Lekic și-a adus formația în avantaj (23-22), însă rusoaica Kristina Kozokar a izbutit egalarea.

În urma acestui rezultat, Rostov-Don și CSMB își împart primul loc, fiecare având 3 puncte. Le urmează Team Esbjerg și Perla Lublin, care se înfruntă în această seară, în Polonia. Tot diseară, în Grupa D, campioana României, SCM Râmnicu Vâlcea, a evoluat pe terenul lui Brest (Franța).

Primele trei clasate din fiecare grupă se califică în grupele principale.

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net