Echipa masculină de handbal Dinamo și-a asigurat prezența în Play-Off-ul Ligii Campionilor

Ultima actualizare:

    Croatul Ante Kuduz a înscris 6 goluri pentru Dinamo în SuediaFoto: Marian Burlacu
Croatul Ante Kuduz a înscris 6 goluri pentru Dinamo în SuediaFoto: Marian Burlacu

Echipa masculină de handbal Dinamo București a trecut și de capcana suedeză și rămâne neînvinsă în Liga Campionilor. Totodată, ea e calificată matematic în Play-Off-ul pentru optimile de finală ale competiției

Fără căpitanul Dan Savenco și extrema Mihai Asoltanei, accidentați, gruparea bucureșteană a suferit după pauză. Condusă cu 29-27 cu două minute înainte de final, ea a izbutit să egaleze și a fost chiar pe punctul de a câștiga la ultimul atac. Așa cum s-a întâmplat în câteva dintre meciurile precedente, Dinamo a arătat ceva slăbiciuni înainte și după pauză. Așa se explică faptul că în loc să-și majoreze avantajul (17-15 în minutul 29) s-a văzut condusă (17-18 în minutul 32) la puțin timp după reluarea disputei... Paradele lui Saeid (12 aruncări apărate din 41), precum și evoluția bună din atac a lui Kuduz (6 goluri marcate în acest meci, 46 în total cu care ocupă locul 2 în clasamentul golgheterilor) le-au permis oamenilor lui Constantin Ștefan să-și păstreze invincibilitatea în competiție. O performanță cu care nu se mai poate lăuda Barca, PSG, Kiel sau Montpellier, ci doar Bidasoa, liderul din Grupa C.  

Dinamo a fost încurajată de un grup de fani

Așa cum s-a întâmplat de obicei la meciurile disputate în deplasare, în ultima vreme, Dinamo a fost încurajată de o inimoasă galerie și în Suedia. Fanii vor sărbători calificarea în Play-off-ul pentru optimile de finală miercurea viitoare, la meciul cu Cehovski Medvedi (Rusia). Unul în care Dinamo își propune victoria în condițiile în care dorește să încheie pe locul 1 meciurile din această fază a competiției. 

Liga Campionilor Grupa DRezultatele înregistrate de Dinamo28-28 și 27-26 cu Kadetten Schaffhausen (Elveția)28-25 și 29-29 cu IFK Kristianstad (Suedia)35-28 cu GOG (Danemarca)30-20 cu Cehovski Medvedi (Rusia)26-26 și 29-20 cu Wisla Plock (Polonia)

Clasament1. Dinamo 13 puncte (8 meciuri)2. GOG 9 puncte (7 meciuri)3. Plock 7 puncte (7 meciuri)3. Kadetten 6 puncte (7 meciuri)5. Kristianstad 5 puncte (8 meciuri)8. Medvedi 4 puncte (6 meciuri)

Meciurile următoare

16 noiembrieMedvedi - GOG17 noiembrieKadetten – Plock20 noiembrieDinamo - Medvedi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net