Echipa masculină de handbal Dinamo deține cheia succesului

Ultima actualizare:

    În meci tur, Dinamo s-a impus la un gol diferență în fața lui Wacker ThunFoto: Sport Pictures
În meci tur, Dinamo s-a impus la un gol diferență în fața lui Wacker ThunFoto: Sport Pictures

Campioană a României, echipa masculină Dinamo București are nevoie de victorie astăzi, în Elveția, pentru a se califica în Play-Off-ul Ligii Campionilor la handbal

Aflați pe locul 2 în Grupa D, dinamoviștii sunt condamnați să câștige disputa cu Wacker Thun (astăzi, ora 21.00). Altfel riscă să fie depășiți fie de Abanca Ademar Leon, fie de Elverum Handball, care se înfruntă în meci direct, sâmbătă.Oamenii lui Constantin Ștefan sunt deciși să repete succesul din tur, de la București (35-34). Și au destule atuuri să o facă. Important este ca ei să trateze cu atenție disputa cu formația elvețiană și să facă abstracție de faptul că aceasta este pe ultimul loc în grupă, cu doar un punct. În Țara Cantoanelor Dinamo va avea alături și fanii, care s-au mobilizat pe net pentru acest meci. ”Facem un apel la câinii din Elveția, Italia, Germania, Franța și Austria pentru a ni se alatura joi, la Berna! Este cel mai important moment din istoria modernă a handbalului dinamovist! Doar împreună putem reuși!”, a fost mesajul transmis pe contul de Facebook al campioanei României. 

Trofeu pentru Makrem Missaoui

Cu câteva zile înainte de această confruntare, dinamovistul Makrem Missaoui a fost declarat ”Cel mai valoros sportiv tunisian în 2018” de către Comitetul Olimpic Tunisian. Campion al Africii cu echipa de handbal a Tunisiei, anul acesta, competiție la care a fost desemnat drept cel mai bun portar, handbalistul de 37 de ani a ajuns la gruparea bucureșteană în iunie, el alăturându-se atunci compatrioților săi Amine Bannour şi Kamel Alouini. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net