Echipa de rugby a României joacă pentru locul 3

Ultima actualizare:

    Echipa de rugby a României n-a pierdut niciodată în fața BelgieiFoto: sportpictures.eu
Echipa de rugby a României n-a pierdut niciodată în fața BelgieiFoto: sportpictures.eu

Învinsă de Georgia și Spania, în această primăvară, echipa României dispută astăzi (duminică, 17 martie), la ora 14.00, meciul cu Belgia, de la Bruxelles, în ultima rundă a Rugby Europe International Championship 2019.

 O victorie le poate aduce Stejarilor clasarea pe locul 3 în condițiile în care Georgia și Spania, ocupantele primelor două poziții, pornesc favorite în partidele din Rusia, respectiv din Germania. Iar succesul naționalei noastre în Belgia este foarte probabil, ea impunându-se în toate cele șapte întâlniri precedente. Ceea ce nu înseamnă că acest meci e câștigat dinainte, ultimele dispute găzduite de Bruxelles încheindu-se cu victorii strânse ale României: 33-17 în 2017 și 32-14 în 2013. Că nu va fi simplu o declară pentru site-ul frr.ro și pilierul Constantin Pristăvița: ”Și acum doi ani a fost un meci greu. În primul rând, ni l-am făcut noi singuri greu. Belgia este o echipă care se agață de orice șansă. Nu au o strategie bine stabilită. Încearcă să joace de peste tot. Au pus probleme multor echipe, cel puțin în prima repriză. Va depinde numai de noi cum vom gestiona jocul”.

Înaintea celor trei meciuri de astăzi (duminică, 17 martie) clasamentul REIC 2019 arată astfel: 1. Georgia 18 puncte (2 puncte bonus), 2. Spania 13p (1pb), 3. Rusia 11p (3pb), 4. România 10p (2pb), 5. Belgia 4p (0pb), 6. Germania 1p (1pb).

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net