E de departe cel mai nebun pariu al anului. Mayweather a riscat 13 milioane de dolari pe Super Bowl. Vezi cât poate câştiga!

Ultima actualizare:

    Floyd
Floyd

Floyd Mayweather este de departe cel mai bogat sportiv în viaţă, iar nonconformistul boxer se joacă la propriu cu averea câştigată în ring. Campionul mondial la categoria semimijlocie adoră să parieze pe diferite evenimente sportive, dar când o face nu se încurcă cu mărunţiş.

Super Bowl, finala campionatului naţional de fotbal american, se va juca la noapte, la New York, între Denver Broncos şi Seattle Seahawks. Acest meci i-a stârnit atenţia boxerului care s-a cândit să facă ceva bani. Astfel, Mayweather a pariat nu mai puţin de 13 milioane de dolari americani pe favoriţii săi de la Denver. A pus 10 milioane de dolari pe o victorie a lor la minimum două puncte şi alte trei milioane că vor conduce la pauză. Dacă ambele pronosticuri se vor dovedi corecte, Mayweather va încasa 18 milioane de dolari, adică un profit de cinci milioane într-o singură zi.

Pugilistul a pariat aceşti bani folosind şapte case de pariuri şi patru conturi offshore, pentru că în SUA pariurile sunt interzise.

Floyd Mayweather e recunoscut că pariază sume enorme de bani pe diferite evenimente sportive. În trecut a mizat cinci milioane de dolari pe o victorie în NBA a lui Miami Heat în faţa Indianei Pacers şi a câştigat dublu.

De asemenea, a pariat 1,1 milioane de dolari că fostul său colegiu, Oregon, va câştiga meciul de fotbal cu Arizona State şi a avut un profit de un milion de dolari.

În aceste condiţii, nu e de mirare că porecla lui Floyd Mayweather este "Money".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net