Duel sexy în tenisul feminin

Ultima actualizare:

    Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Turneul de la Beijing va atrage azi în mod special atenţia. Nu doar pentru români ci pentru toţi iubitorii tenisului, căci azi e programat un duel în premieră, între două dintre cele mai sexy jucătoare din circuitul mondial: Sorana Cîrstea şi Maria Sharapova.

Chiar dacă cele două tenismene au ani vechi de serviciu în circuitul mondial, aceasta e prima întâlnire directă dintre ele pe teren. În afara lui, au fost colege la reality-show-ul Xperia, realizat anul trecut de WTA, acolo unde Sorana era concurentă, iar Sharapova prezentatoare.

De asemenea, s-au mai întâlnit de câteva ori la prezentările de modă organizate la diverse turnee, motivele pentru care cele două au fost selectate fiind evidente. Pe lângă frumuseţe şi sportul pe care îl practică, cele două jucătoare mai au ceva în comun: sunt singure, ambele concentrându-se pe carieră.

Pe plan sportiv, atât Sorana cât şi Maria traversează o perioadă foarte bună. Cîrstea a ajuns pe locul 29 - cel mai bun din 2009 încoace - iar Maria, campioană la Roland Garros anul acesta, ocupă locul 2, după ce, o scurtă perioadă, a fost chiar lider mondial.

Sorana Cîrstea

Data naşterii: 7 aprilie 1990Poziţia WTA: 29Înălţime: 1,76 mGreutate: 59 kgTitluri WTA: 1Câştiguri în 2012: 388.325 dolariCâştiguri în carieră: 1.767.818 dolari

Maria Sharapova

Data naşterii: 19 aprilie 1987Poziţia WTA: 2Înălţime: 1,88 mGreutate: 59 kgTitluri WTA: 27Câştiguri în 2012: 4.994.296 dolariCâştiguri în carieră: 21.637.623 dolari

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net