Duel inedit în Liga Campionilor la handbal, între doi buni prieteni ajunși acum rivali

Ultima actualizare:

    Per Johansson și Adi Vasile au fost colegi la CSM București
Per Johansson și Adi Vasile au fost colegi la CSM București

Buni prieteni și colaboratori în ultimii patru ani la naționala Muntenegrului, tehnicienii de la CSM București, respectiv Rostov Don vor fi astăzi, de la ora 18.00, față în față pentru prima dată din postura de adversari!

CSM -Rostov este derby-ul grupei A din Liga Campionilor și, de departe, cel mai interesant și echilibrat joc din această fază a competiției.

Buni prieteni, antrenorii ambelor echipe sunt puși într-o ipostază inedită la jocul de azi, de la ora 18.00, din Sala Polivalentă. Adi Vasile și Per Johansson nu au fost niciodată adversari! Colaborează de patru ani la naționala Muntenegrului, unde Per este principal, iar Adi secund, plus că sezonul trecut rolurile s-au inversat chiar la CSM București!

”Lucrăm împreună de 4 ani, știm bine cum funcționează mintea noastră, dar fetele din teren pot face diferența împotriva oricărui plan tactic pentru că dispun de multă valoare și calitate individuală. Vorbim des, suntem prieteni buni, lucrăm împreună foarte bine, e pentru prima dată când vom fi adversari, dar delimităm excelent zona de prietenie. Nu sunt tachinări amicale pe tema acestui meci”, a declarat Adi Vasile, antrenorul celor de la CSM București.

”Cu siguranță Per Johansson ne știe multe dintre secrete, dar nu cunoaște absolut totul despre noi. Va fi un meci foarte tare, Rostov are o echipă foarte bună, știu cum să speculeze punctele slabe ale adversarilor și cum să-i forțeze să le arate”, este de părere și Carmen Martin.

Meciul dintre cele două formații va avea loc joi, de la ora 18.00, și va fi transmis în direct pe Telekom Sport și pe Digi Sport.

Înainte de duelul de azi, CSM București și Rostov Don ocupă primele două locuri ale Grupei A din Liga Campionilor. Ambele echipe au câte 11 puncte, fiind despărțite de golaveraj. Podiumul este completat de Vipers, cu 7 puncte.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net