Dramă în handbal: antrenorul Iuliei Dumanska a murit după meci!

zlatko_saracevic.jpg

Zlatko Saracevic
Zlatko Saracevic
FOTO: EPA

Dramă în handbalul mondial! Antrenorului formației Podrvka Koprivnica, Zlatko Saracevic, a făcut infarct după meciul disputat duminică seară și a murit în parcare! La croate evoluează și portarul naționalei României, Iulia Dumanska.

Zlatko Saracevic, antrenorul echipei de handbal femin Podravka Koprivnica, la care evoluează şi portarul român Iulia Dumanska, a decedat, duminică, după un meci de campionat, la vârsta de 59 de ani, în urma unui atac de cord, informează presa croată citată de news.ro.

După victoria obţinută în campionat de Podravka în meciul cu Lokomotiva Zagreb, 32-29, Saracevic o ducea acasă cu maşina pe antrenoarea portarilor Barbara Stancin când i s-a făcut rău la un semafor. Stancin a chemat o ambulanţă, care l-a transportat pe tehnician la spital. Medici au încercat fără succes să-l resusciteze pe Saracevic, timp de 40 de minute.

Zlatko Saracevic a început handbalul la Banja Luka şi în cariera de jucător a trecut pe la echipe ca Nimes, Creteil, Bordeaux, Istres şi Veszprem. El a câştigat medalia de aur la Campionatul Mondial din 1986, din Elveţia, medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Seul, din 1988, ambele cu reprezentativa Iugoslaviei, medalia de aur la JO din 1996, de la Atlanta, medalia de argint, la CM din 1995, din Islanda, şi bronz la Campionatul European din 1994, din Portugalia, cu Croaţia.

Ca antrenor, Saracevic a pregătit echipe ca RK Zagreb, Dubrovnic şi a fost secund la naţionala Croaţiei. El antrena echipa Podravka din 2018 şi urma să-şi încheie contractul în vară. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1