Dragobete în sport: Dragostea între fileu și panou

Ultima actualizare:

    Andreea și Cezar sunt împreună de patru ani.
Andreea și Cezar sunt împreună de patru ani.

Voleibalista de la CSM București, Andreea Ispas (liberoul echipei naționale), se iubește cu baschetbalistul dinamovist Cezar Stănescu.

Ea voleibalistă, el baschetbalist. Ea la CSM București, el la Dinamo. Sunt împreună de patru ani și, indiferent de echipele la care au activat și orașele în care au locuit, relația lor a fost la fel de puternică. Aceasta este povestea Andreei Ispas (28 de ani) și a lui Cezar Stănescu (30 de ani), un cuplu care ”mănâncă sportul pe pâine”.

Se spune că sportul apropie și unește oamenii. Este și cazul Andreei și al lui Cezar. 

”L-am cunoscut pe Cezar în sală la Constanța, el juca pentru Farul, iar eu pentru Tomis. L-am văzut și mi s-a părut interesant. Eu l-am abordat cu o invitație la cafea și aia a fost, de atunci suntem împreună!” – Andreea Ispas, voleibalistă CSM București.

”Esențele tari se țin în sticluțe mici, nu m-am gândit niciodată că eu sunt înalt și ea mai micuță, nu mă interesează detaliile astea, important e că a fost potrivire din prima zi” – Cezar Stănescu, baschetbalist Dinamo.

Povestea lor a început neașteptat și de atunci sunt în fiecare zi mai îndrăgostiți unul de celălalt. Nici distanța, nici viața agitată de sportiv nu le-a pus piedici, iar acum ei se bucură din plin ă locuiesc împreună. 

”Primii doi ani au fost mai mult la distanță, eu la Mureș, el la Pitești. Încrederea este cheia succesului într-o relație la distanță. În primul an, am stat o perioadă împreună, apoi așa s-a întâmplat, să jucăm în orașe diferite. Vedem ce ne rezervă viitorul, sperăm să putem fi împreună în continuare!” - Andreea Ispas, voleibalistă CSM București

Andreea și Cezar au început să cunoască în detaliu secretele sportului practicat de partener, asta cu toate că înainte să formeze un cuplu, niciunul nu era mare fan al sportului pe care-l iubește celălalt.

”Nu am fost la multe meciuri de volei, datorită ei am început să învăț și să înțeleg voleiul. De altfel, dacă mă pui să joc volei, sunt degeaba. Ea joacă mai bine baschet, decât joc eu volei” - Cezar Stănescu, baschetbalist Dinamo.

”Înainte să fiu cu Cezar, fusesem la câteva meciuri de baschet, dar nu mă pricepeam. Acum, încercăm să vedem cât mai multe dintre jocurile celuilalt. Baschetul mi se pare mai ușor decât voleiul, unde este vorba de mai multe tehnici. La baschet, sport de contact, contează alte lucruri”  - Andreea Ispas, voleibalistă CSM București.

Deși are alura unui uriaș (1.95m înălțime), Cezar are și momentele lui de ”slăbiciune”. Și, de fiecare dată, este vorba despre Andreea.

„Flori îi iau tot timpul, dar nu obișnuim să sărbătorim Valentine’s day, ci mai degrabă ce avem noi, Dragobetele. Teoretic, e o zi ca oricare alta, dar îi iau o cutie de bomboane” - Cezar Stănescu, baschetbalist Dinamo.

”Dacă mă întreabă cineva dacă Cezar este romantic spun și da, și nu. Așa, ca orice bărbat. Nu mi-a scris poezii...dacă asta înseamnă romantism, dar face gesturi frumoase” - Andreea Ispas, voleibalistă CSM București.

Se gândește doar la titlu cu CSM București


    Andreea Ispas joacă la CSM București
Andreea Ispas joacă la CSM București

Viața liniștită de cuplu îi dă Andreei tonus bun și pentru latura profesională. Voleibalista este cu echipa sa, CSM București, pe primul loc, în acest moment, în campionatul intern, cu mari șanse de a câștiga titlul, pentru prima dată în istoria clubului din Capitală.

”Sper să devenim campioni. Avem 6 puncte în fața echipei de la Blaj, ocupanta locului secund. Un titlu ar conta imens, primul cu CSM , echipa cu care m-am lansat în voleiul mare. Am mai câștigat două titluri în carieră, dar acesta ar fi cu adevărat special” - Andreea Ispas, voleibalistă CSM București.

EURO 2021, marele obiectiv


    Andreea Ispas este liberoul echipei naționale
Andreea Ispas este liberoul echipei naționale

Andreea își face planuri și pentru națională, cu atât mai mult cu cât țara noastră va găzdui o grupă a turneului final european din 2021.

”Cei din Federație au început să ne susțină mai mult.  La națională trebuie să dăm tot ce putem, jucăm pentru țara noastră și trebuie să demonstrăm că și România este o țară cu multe jucătoare bune. Europeanul din 2021 este o șansă să relansăm voleiul din România. Sperăm să vină lumea în sală, să ne susțină. Fanii noștri au ce vedea! Ne dorim pentru competiția din 2021 o clasare cât mai bună, ne trebuie mult curaj și încredere. Formăm deja o echipă și cred că putem realiza acest lucru!” - Andreea Ispas, voleibalistă CSM București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net