Doroftei o ţine tot într-o vacanţă. După Mamaia, Antalya şi Milano, pugilistul va „cuceri“ Asia

Ultima actualizare:

„A fost foarte frumos, odihnnitor şi benefic pentru familia mea în staţiunea Mamaia. Ne-am distrat pe cinste, ca nişte oameni care abia aşteptau vacanţa de vară. A fost un an greu, am muncit mult şi consider că meritam să stau liniştit la soare. Am fost însoţiti şi de câţiva prieteni de suflet. Fiul meu cel mare are deja 16 ani şi a preferat să petreacă câteva zile în compania amicilor în Costineşti, prin urmare nu am fost în echipă completă", a povestit „Moşul" pentru Adevărul.

După o săptămână la Mamaia, pugilistul şi-a luat familia şi s-a urcat într-un avion cu destinaţia Antalya pentru încă o săptămână de vis.

„Şi la turci tot pentru relaxare am mers. Nu prea ne-am agitat să vizităm obiective turistice. Am făcut plajă, pe şezlong, sub umbrelă. Dar avem timp şi pentru aşa ceva. Ne-am propus să ne reîntoarcem în Antalya în august pentru încă zece zile, ca să mergem în excursii organizate, cu ghid", a explicat Doroftei.

Vacanţa de vară a boxeurului care a curerit inimile românilor ani la rând se va încheia cu o excursie de o săptămână în Asia.

„Zilele acestea mă pregătesc să plec la Milano pentru cumpărături, ca să-i fac pe plac soţiei, iar la finele lunii vom lua calea continentului asiatic. Trebuie să ne clătim ochii cu lucruri frumoase", a mai spus pugilistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net