Doroftei îşi renovează pub-ul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei, s-a pus pe renovări. Nu acasă, ci la pub-ul pe care îl deţine în centrul Ploieştiului. „Moşul" este decis să schimbe „faţa" localului, pentru a atrage cât mai mulţi clienţi.

La aproape şase ani de la deschiderea afacerii „Doroftei pub", „Moşul" s-a apucat de reamenajări. Localul situat în centrul oraşului Ploieşti a devenit foarte cunoscut, mai ales din cauza faptului că fostul sportiv s-a implicat trup şi suflet în această afacere.

Dacă la început îşi servea chiar el clienţii, pentru a-şi face o reclamă bună, acum fostul sportiv vrea să îşi extindă pub-ul pe o suprafaţă mult mai mare. La rugăminţile soţiei, care este foarte pasionată de muzică, Doroftei va amenaja şi o sală de karaoke, cu scenă şi lumini pentru a descoperi noi „vedete".

simeon stalpnicul png

„Suntem în renovări, vreau să măresc pub-ul şi să-i dau o altă nuanţă. Soţia mea a venit cu ideea să facem şi o sală pentru karoke, voi cumpăra şi o masă de biliard, o tablă de darts, un fusbal, vreau să pun în fiecare colţ ceva de sport pentru că sportul a făcut parte din viaţa mea. În maxim o lună sper să fie totul gata, vreau să deschid de ziua bărbatului, să-l fac şi pe el fercit", ne-a declarat fostul campion.

Soţia se ocupă de bani

Monica Doroftei, nevasta fostului mare pugilist, este cea care manageriază afacerile familiei. De pub-ul din centrul Ploieştiului tot ea se ocupă.

„Eu fac atmosferă, Monica e cea cu ideile, cu rulajul banilor cu aprovizionarea, cu tot", a mărturisit Leonard. La localul familiei Doroftei se serveşte şi mâncare făcută chiar de boxer. „Se numeşte Plăcerea campionului şi merge foarte bine la şpriţ", a explicat „Moşul".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net