Doroftei i-a dat KO lui Obreja

Ultima actualizare:

    Leonard Doroftei  a adunat cel mai  mare număr de voturi  la alegerile de ieri
Leonard Doroftei a adunat cel mai mare număr de voturi la alegerile de ieri

Lupta candidaţilor pentru şefia FRB a fost mai dură ca în ring. Au fost mai mulţi pretendenţi, care apoi au creat alianţe şi l-au susţinut pe Doroftei, scopul fiind de a scăpa de Obreja, cercetat de DNA pentru organizarea galei lui Bute la Bucureşti.

După jignirile aproape zilnice aruncate din ambele tabere, de ieri boxul românesc are un nou şef.  Mai întâi, Obreja şi-a dat demisia, decizie primită cu aplauze de cei prezenţi, după care în urma voturilor Doroftei l-a bătut pe singurul contracandidat rămas, Fănel Trandafir.

"Era păcat să ştergem boxul de pe harta lumii. Marţi vom discuta schimbarea statutului, care va fi de acum şi pentru antrenori şi pentru oamenii care muncesc, nu doar pentru federaţie ca să ne punem la adăpost", a spus fostul campion mondial.

Obiectivul lui Doroftei este ca România să dea un campion olimpic la JO de la Rio din 2016 şi să reînfiinţeze turneul "Centura de aur". La finalul discursului au fost trimise şi câteva "înţepături" către Obreja: "Ne trebuie manager? Atunci poate va fi nevoie dacă nu sunt capabil, dar până atunci oamenii au încredere în mine". "În ultimii 10 ani nu a exista nicio implicare din partea lui Doroftei şi Vaştag în lumea boxului. Puteau să o facă! Oricum, eu mă hotărâsem să plec de acum 50 de zile şi o să-mi continui războiul cu AIBA", a spus şi Obreja.

- s-a născut la 10 aprilie 1970, la Ploieşti- a fost campion mondial WBA la categoria uşoară, 61,9 kilograme- a început boxul la 14 ani- multiplu campion naţional- a fost medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice din 1992 şi 1996- a trecut la profesionism în 1997- e căsătorit, are 3 copii şi deţine un pub în Ploieşti

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net