Dodean şi Samara, campioane europene

Ultima actualizare:

Favorite nr.2 ale competiţiei, româncele reuşiseră o altă victorie de senzaţie, scor 4-2, în semifinale, împotriva cuplului Paskauskiene / Fadeeva (Lituania/Rusia), principalele favorite ale Europenelor de la Stuttgart.

Au bătut două vedete de import

Campioane de club în Italia în acest an cu San Donatese, o premieră pentru micuţa grupare lombardă, „cele două puştoaice minune" au demonstrat totodată la Europene, spre satisfacţia publicului german, că naturalizarea unor jucătoare asiatice nu aduce în mod automat succesul. Bulgăroaica Nikoleta Stefanova şi chinezoaica Tan Wenling, cae au reprezentat Italia, au fost efectiv surclasate de cele două romance, care alcătuiesc un cuplu solid de peste cinci ani de zile.

"Pobabil mulţi spun că a fost uşor pentru că am bătut cu 4-0, dar tensiunea care ne apăsa ne-a dat mari emoţii şi ne puteam aştepta la răsturnări de scor. Fiecare punct câştigat a fost greu, ne doream enorm să învingem. Din câte am văzut şi auzeam majoritatea spectatorilor ţinea cu noi. Publicul, în jur de 5.000, a creat o atmosfera incredibilă. Suntem foarte fericite pentru acest rezultat", a spus Elizabeta Samara.

''Aveam multe victorii importante la Pro Tours, Europene şi Mondiale, dar niciodată nu am ajuns la aur. În sfârşit, am reuşit. Am jucat împotriva lui Tan şi Stefanova la Zagreb şi ştiam ce avem de făcut ca să le batem'', a adăugat Daniela Dodean.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net