Divorţ în baschetul clujean

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mai multe divorţuri au cuprins lumea sportului clujean. După de handbalista Carmen Amariei s-a despărţit de voleibalistul Radu Lungu şi fotbaliştii Teodora şi Mirel Albon au decis să-şi oficializeze despăriţirea, alt divorţ de marcă a intrat pe rolul instanţelor clujene.

Soţii Ancuţa Cristina şi Marcel Dan Ţenter s-au prezentat ieri pentru prima oară în faţa judecătorului, în procesul de divorţ. Acţiunea a fost intentată de soţia Ancuţa, de profesie chimist. Cei doi au venit şi au plecat împreună de la clădirea palatului de justiţie şi au părut că au acelaşi avocat. Soţii Ţenter au împreună doi copii minori elevi, ceea ce va complica acţiunea din instanţă.

Nu vrea să facă public divorţul

Contactat de Click, Marcel Ţenter ne-a declarat că decizia de a divorţa este o chestiune privată a familiei şi că nu doreşte să facă public motivul de divorţ. La primul termen de ieri, judecătorul a solicitat o listă de martori şi una cu proprietăţile celor doi soţi.

simeon stalpnicul png

Unul dintre cei mai longevivi sportivi români, de după 1990, Marcel Ţenter a jucat baschet la Universitatea Cluj şi CSU Sibiu, iar în străinătate la mai multe echipe germane din Bamberg şi Nurnberg. Ţenter a fost pentru un timp şi manager general la lotul naţional de baschet, iar din acest sezon a preluat echipa clujeană Universitatea Mobitelco, după plecarea americanului Ted Baldwin.

image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net