Dispute în oglindă în Liga Campionilor la handbal. CSMB a câștigat cu Ferencvaros

dembele-pavlovic-siraba-csmb-ferencvaros_rps7078.jpg

Siraba Dembele înscrie de pe extremă în poarta lui Ferencvaros
Siraba Dembele înscrie de pe extremă în poarta lui Ferencvaros
Foto: sportpictures.eu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

În timp ce SCM Rm. Vâlcea a fost zdrobită (31-38) la Gyor, CSM București s-a întrebuințat serios pentru a trece de Ferencvaros (25-19). Runda cu numărul 5 a fazei grupelor din Liga Campionilor la handbal a adus față-n-față reprezentantele României și Ungariei. Iar disputele au demonstrat că echipele noastre nu se simt confortabil când joacă împotriva acelora din țara vecină. Altfel, cele două meciuri au semănat foarte mult în sensul că gazdele s-au desprins abia după pauză.

Într-o Polivalentă bucureșteană lipsită de public, CSMB și-a găsit cu greu cadența, chiar și Cristina Neagu, revenită după perioada de izolare, având ceva probleme în a-și regla „tirul”. E adevărat, gruparea se confruntă și cu probleme financiare. Iar înainte de meci, Neagu și colegele sale au apărut cu tricouri pe care scria „Respectați-ne munca!” și „Respectați-vă promisiunile!”, cu trimitere la restanțele salariale existențe la clubul Capitalei. Cu multă trudă, trupa lui Adi Vasile s-a desprins înainte de pauză (12-10), iar diferența a crescut până la final (25-19). Grație acestui succes, CSMB a strâns 6 puncte din 8 posibile, iar în etapa viitoare, în 25 octombrie, va evolua în Germania, cu SG BBM Bietigheim.

„Tigroaicele” așteaptă salariile

În Grupa B, SCM Râmnicu Vâlcea n-a izbutit să întrerupă seria de meciuri pierdute, înregistrând eșecul cu numărul 4 din această ediție a competiției. Elevele lui Florentin Pera s-au înclinat (31-38) pe terenul lui Gyor deși au condus la pauză cu 17-15. Campioana României din 2019 a avut o evoluție foarte bună în primele 30 de minute, perioadă în care s-a desprins și la patru goluri (11-7 și 12-8). Partea a doua a disputei a început, însă, catastrofal pentru formația vâlceană, iar Gyor s-a detașat cu ușurință în aplauzele fanilor care au avut acces la meci.  
SCM Râmnicu Vâlcea rămâne fără punct în grupă, pe ultimul loc, însă are şi un meci amânat. În etapa următoare, în 24 octombrie, la ora 16.00, gruparea lui Pera va primi vizita Borussiei Dortmund (Germania).

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5