Dinamoviștii s-au calificat în optimile Ligii Campionilor la handbal, dar nu știu unde vor juca

Ultima actualizare:

    Dinamoviștii au sărbătorit cu fanii calificarea în optimile Ligii CampionilorFOTO: Sportpictures.eu
Dinamoviștii au sărbătorit cu fanii calificarea în optimile Ligii CampionilorFOTO: Sportpictures.eu

După euforia realizării unei performanțe unice pentru handbalul masculin românesc, calificarea în optimile Ligii Campionilor (în acest format), pentru dinamoviști urmează grijile. Principala preocupare este unde se va juca meciul de acasă cu PSG.

Învingători în deplasare cu 26-25 în fața portughezilor de la Sporting Lisabona, dinamoviștii aveau nevoie de măcar un egal în propria sală pentru a ajunge în optimi. Împinși de la spate de o galerie excepțională, bucureștenii s-au impus și în retur, cu 26-24, obținând astfel biletul spre meciul cu super-puterea Europei, PSG. ”Eu am 20 de ani de când fac handbal şi asemenea atmosferă poate că pe stadioane mai vezi, dar nu ştiu dacă simţi aşa ceva. Au fost 2000 de suporteri, nu 2000 de spectatori cum sunt în alte părţi. Ne-au împins de la spate”, a declarat după meci Dan Savenco.

Problema este că, deocamdată, nu se știe unde va avea loc în România meciul tur din optimi, cu Paris Saint-Germain. Federația Europeană de Handbal cere în mod expres ca din faza optimilor de finală întâlnirile să aibă loc în săli cu o capacitate de măcar 5.000 de locuri, iar în acest moment în România avem doar Sala Polivalentă din București (5.000 de locuri) și BTarena din Cluj-Napoca (10.000 de locuri). Așa cum a declarat pentru gsp.ro Daniel Georgescu, președintele dinamoviștilor, cei care vor decide unde se va juca partida tur, care va trebui stabilită într-o zi din intervalul 18-22 martie, vor fi fanii. ”Dacă suporterii vor la București, rămânem la București, dacă vor să mergem la Cluj, atunci vom merge în Ardeal”, a spus oficialul bucureștenilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net