Dinamo se bate pentru șefie în Grupa D a Ligii Campionilor la handbal

dinamo-handbal-liga-campionilor-marian-burlacu.jpg

Pe Dinamo o așteaptă un alt meci de foc în sala proprie
Foto: Marian Burlacu

Echipa bucureșteană de handbal Dinamo București înfruntă pe Ademar Leon, astăzi (ora 18.00), pe teren propriu, într-un meci vital pentru ”supraviețuirea” în Liga Campionilor

Aflată pe locul 4 în Grupa D, la egalitate de puncte (8) cu Wisla Plock (Polonia) și Elverum (Norvegia), Dinamo atacă poziția de lideri deținută de iberici (9 puncte). 
Programată astăzi, de la ora 18.00, în Polivalenta din complexul aflat pe șoseaua Ștefan cel Mare, confruntarea se anunță extrem de dificilă. O dovedesc rezultatul din meciul tur (28-31), precum și cele din ediția trecută a competiției (24-28 și 29-32). Nu și evoluția ostilităților. În ultimul meci, de pildă, Dinamo a avut perioade bune de joc, conducând la pauză (14-12). Din nefericire, la reluare, și pe fondul unor eliminări temporare, campioana României a cedat definitiv inițiativa. De altfel, și în ultimele două partide cu Wisla Plock dinamoviștii au avut probleme cu disciplina, evoluând uneori și cu doi oameni mai puțin.  

Mai au două deplasări grele

Un succes cu Leon i-ar menține pe oamenii lui Constantin Ștefan în lupta pentru clasarea pe unul dintre primele două locuri, cele care asigură prezența în faza următoare, eliminatorie, a competiției. 
Celelalte două meciuri ale rundei, în Grupa D, sunt programate în weekend: Wisla Plock – Elverum Handball (sâmbătă, ora 19.00) și Riihimaen Cocks - Wacker Thun (duminică, ora 16.15). În afara meciului cu Ademar Leon, Dinamo va mai juca la Elverum (18 noiembrie), cu Riihimaen (21 noiembrie) și la Wacker (29 noiembrie). 

loading...
Loading...