Dinamo a pierdut dramatic cu USAM Nîmes și calificarea este departe

saeid-dinamo_rps9546.jpg

Saeid Heidarirad  a avut câteva parade salvatoare
Saeid Heidarirad a avut câteva parade salvatoare
Foto: sportpictures.eu

Echipa masculină de handbal Dinamo Bucureşti a pierdut (29-32), astăzi (marţi, 23 februarie), în deplasare, meciul cu formaţia franceză USAM Nimes contând pentru etapa a 9-a, penultima, din grupa B a EHF European League.

Gazdele au dominat ostilitățile, fiind mai mereu în avantaj (5-3, 9-5, 11-7, 14-11, 15-14 la pauză). Cu toate acestea, oamenii lui Ștefan Constantin și Sebastian Bota au ținut aproape în al doilea mitan, însă erorile, precum și arbitrajul ostil al polonezilor Jerlecki Jakub și Labun Maciej i-au împiedicat să obțină măcar un egal. 
Pentru Dinamo au marcat Rome Antonio Diogo Hebo 7 goluri, Ante Kuduz 6, Javier Humet Gaminde 6, Valentin Ghionea 3, Mihai Alexandru Asoltanei 2, Nicuşor Andrei Negru 2, Amine Bannour 1, Seyed Alireza Mousavi Ghalehmirz 1 și Mohamed Mamdouh Ashem Shebib 1. Cei mai eficienți jucători ai grupării din Hexagon au fost Jean-Jacques Acquevillo 8 și Mohamed Hisham Sanad 7.
În urma rezultatului, Dinamo rămâne pe locul 5, cu 5 puncte, fiind devansată de USAM Nîmes (11 puncte din 8 meciuri), Fuchse Berșin (10 puncte din 6 meciuri), IFK Kristianstad (10 puncte din 8 meciuri) și Sporting (6 puncte din 6 meciuri). În această seară se joacă şi partida dintre Sporting - IFK Kristianstad, în timp ce disputa Tatran Preşov - Fuchse Berlin este amânată.
Dinamo mai are o restanţă, din 9 februarie (etapa 7), cu Sporting, care este programată de EHF vineri, 26 februarie, la Lisabona, astfel că dinamoviştii vor pleca în Portugalia direct din Franţa.
Ultima etapă din grupe, a 10-a, e programată în 2 martie: Fuchse - Sporting, Tatran - Dinamo și Kristianstad - Nîmes. APrimele patru clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în optimile de finală, în care vor juca pentru „sferturi” şi, ulterior, în Final Four.

Loading...