Diaconu a ratat şansa de a deveni campion WBC

Ultima actualizare:

Cei trei arbitri judecători i-au dat decizia în unanimitate campionului mondial en-titre: 118-110, 117-111 şi 117-111.

Adrian Diaconu a intrat în ring alături de campionul mondial IBF la semimijlocie, Lucian Bute, pe melodia "Cu tălpile arse" a trupei româneşti BUG Mafia.

În prima rundă, Adrian Diaconu şi Jean Pascal au tatonat mai mult, iar pe final românul a reuşit un croşesu bun. În următoarea repriză Diaconu a avut un nou croşeu, dar Pascal a reuşit şi el o sere de lovituri bune. A urmat o rundă în care Pascal l-a surprins pe Diaconu cu încă o serie de lovituri, care l-au băgat în corzi. În pauza dintre reprize Pascal a acuzat dureri la umărul drept. A urmat o nouă repriză în care românul a fost prins în corzi pe final, în timp ce în următoarea Diaconu a fost cel care a atacat şi a reuşit să îl pună în dificultate pe campionul mondial. În cea de-a şasea repriză, Diaconu şi Pascal au arătat mai obosiţi, dar românul a părut că stă mai bine în ring. În următoarele două runde, Pascal s-a dovedit însă mult mai proaspăt surprinzându-l pe român cu serii de lovituri, în corzi. Pascal a menţinut acest acelaşi ritm, dar în repriza a 10-a umărul drept al campionului mondial a sărit şi acesta a acuzat dureri destul de mari. Finalul meciului a fost dus de Pascal doar cu un braţ, el evitând să lupte cu braţul drept.

Jean Pascal l-a învins la puncte pe Diaconu şi pe 20 iunie, într-un meci în care românul a pierdut titlul mondial, aceasta fiind partida revanşă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net