Dezastru cu «peşte din Norvegia»

Ultima actualizare:

    Locul 11 la 3.000 de metri  al Ancuţei Bobocel a fost  cea mai bună performanţăFoto: Mediafax
Locul 11 la 3.000 de metri al Ancuţei Bobocel a fost cea mai bună performanţăFoto: Mediafax

Atletismul românesc e la pământ, lucru confirmat de prestaţia jalnică a sportivilor noştri la competiţia desfăşurată la Belgrad. Gabi Szabo a pus tunurile pe şeful FRA, Sandu Ion, căruia îi reproşează că a cheltuit bani grei pe cantonamente şi extravaganţe culinare.

O medalie şi trei clasări pe locurile patru-şase. Acesta era obiectivul cu care cei 12 atleţi români (nouă fete şi trei băieţi) s-au deplasat la Europeanul de sală din Serbia, cea mai importantă competiţie a primăverii. La finalul a trei zile de concurs, bilanţul a fost însă unul total catastrofal pentru tricolori: un loc 11 în finala de la 3.000 de metri prin Ancuţa Bobocel şi o semifinală prin Petre Rezmiveş la 60 de metri.


    Gabriela Szabo
Gabriela Szabo

În rest, eliminări pe bandă rulantă încă din faza calificărilor, rezultate extrem de modeste, iar per total o „ruşine” cu care atletismul de la noi nu s-a întâlnit niciodată în istorie. Din postura de multiplă campioană olimpică, mondială şi europeană, Gabriela Szabo (41 de ani) a răbufnit cu un mesaj dur adresat conducerii Federaţiei.

„Cine plăteşte pentru acest dezastru? Promisiunile făcute de Sandu Ion, peşte din Norvegia, carne de vită din Argentina, cantonamente în hoteluri de patru stele, unde sunt? Nu se văd deloc în performanţele atleţilor noştri”, a precizat Szabo, punând la îndoială calităţile de conducător ale preşedintelui FRA.

„Ce forţă am fost o dată în atletism! Un bun manager care a dus la dezastru UTA Arad, iar astăzi atletismul românesc. Felicitări!”, a încheiat Gabi Szabo, cea care în 2013 a fost învinsă de Sandu Ion în cursa pentru şefia Federaţiei Române de Atletism.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net