Descoperă monumente istorice din Sibiu cu pilotii de raliuri!

Ultima actualizare:

    Bogdan Marișca
Bogdan Marișca

Inițiativă inedită la Raliul Sibiului UniCredit Leasing 2017. Organizatorii ultimei etape din campionatul național au pregătit fanilor motorsportului o campanie specială. Vor promova cu ajutorul piloților monumentele istorice aflate în patrimoniul cultural.

Sumele adunate din donații vor fi redirecționate pentru restaurarea și administrarea Castelului Tobias, Bisericii Lutherane de la Răvășel, Mocăniței de la Cornățel, Bisericii Fortificate de la Chirpăr și Cetății de la Cârța.Raliul Sibiului UniCredit Leasing va stabili campionul absolut din 2017. Actualul lider al clasamentului, veteranul Bogdan Marișca (47 ani/campion național în 2005) este în pole-position cu 202 puncte acumulate. Pilotul Napoca Rally Academy are nevoie de minimum un loc 5 pentru a fi matematic campion indiferent de rezultatul prietenului și rivalului Dan Gîrtofan, ocupantul locului secund cu 173 puncte. 

71 de echipaje vor lua startul la etapa finală din CNR. Traseul va avea 114 kilometri și 14 probe speciale, un număr record pentru campionatul intern. Promotor al evenimentului, Mihai Leu va concura sâmbătă la superspeciala din centrul Sibiului pe un Ferrari 458, bolid pe care îl va pilota sezonul viitor în campionatul național de viteză în coastă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net