Daniel Ghiță l-a făcut KO pe Zimmerman. E primul român în finala K1 de la Yokohama!!!

Ultima actualizare:

    Luptătorul K1 Daniel Ghiţă apreciază plasamentele pe termen lung
Luptătorul K1 Daniel Ghiţă apreciază plasamentele pe termen lung

Daniel Ghiță l-a zdrobit pe ”Spărgătorul de Oase”, Eroll Zimmerman, făcându-l KO în debutul reprizei a doua, în cadrul galei semifinale K1, de la Seul. Românul a avansat în marea finală de la Yokohama, fiind primul luptător din România care reușește acest lucru.

UPDATE 12.30: Raul Cătinaș a pierdut, la puncte, duelul cu legendarul Mighty Mo și a ratat șansa de a deveni al doilea român calificat în marea finală K1. Cătinaș a încercat să slăbească forțele adversarului cu repetate lovituri joase de picior, însă s-a și angrenat într-o luptă corp la corp cu mult mai solidul său adversar. Duelul a fost unul istovitor, în repriza a treia ambii căutându-și cu disperare adversarul pentru a se sprijini de el. Mo a avut mai multe lovituri clare și a fost desemnat câștigători, dar românul a impresionat prin rezistența deosebită.

Prima repriză dintre Ghiță și Zimmerman a fost echilibrată, ambii luptători nu au reșit să lovească eficient și nici unul nu a punctate evident. Ghiță a încercat mai multe lovituri joase cu picioarul și câteva înalte, însă Zimmerman a parat bine. "Spărgătorul de oase" nu l-a pus în pericol pe român care s-a apărat bine.

Apoi, în debutul părții a doua, Ghiță a prins o năucitoare lovitură de stânga care a spart blocajul lui Zimmerman. Năucit, acesta nu a mai putut reacționa și au urmat alte patru sau cinci "ciocane" la figură care l-au pus la podea.

Ghiță devine primul român care are onoarea să lupte în gala finală K1 de la Yokohama. Zimmerman îl învinsese pe Moroșanu, "Moartea din Carpați" în numai 30 de secunde și era considerat mare favorit înaintea acestui duel, având în vedere plusul de experiență față de românul Daniel Ghiță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net