Cupa Davis România-Israel se apropie!

Ultima actualizare:

    Cupa Davis România Israel de la Sibiu va avea loc între 6 şi 8 martie 2015foto: turnulsfatului.ro
Cupa Davis România Israel de la Sibiu va avea loc între 6 şi 8 martie 2015foto: turnulsfatului.ro

Vești bune pentru iubitorii de tenis! Cupa Davis România-Israel, care va avea loc la Sibiu, între 6 şi 8 martie, îşi pot procura deja bilete. Competiţia sportivă îl va avea ca invitat de onoare pe preşedintele României, Klaus Iohannis.

Biletele pentru meciul de Cupa Davis România-Israel, de la Sibiu, au fost puse deja în vânzare pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, Magazinele Inmedio semnalizate, Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Cupa Davis România-Israel, contând pentru turul 1 al Grupei I, va avea loc în perioada 6-8 martie, la Sala “Transilvania” din Sibiu.

"Preţul unui bilet este de 40 de lei pe zi, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile (vineri 06.03, sâmbătă 07.03 şi duminică 08.03) este de 100 de lei”, conform Bilete.ro și Federației Române de Tenis. 

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit în sală, ocupând același loc cu persoana majoră, posesoare de bilet sau abonament care îi însoțește, precizează organizatorii de la Cupa Davis România-Israel.

Programul competiţiei Cupa Davis România-Israel

Partida dintre România și Israel se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri (6 martie) (începând cu ora 13:00), meciul de dublu va avea loc sâmbătă (de la ora15:00), iar duminică celelalte două meciuri de simplu (începând cu ora 13:00), la Cupa Davis România-Israel.

Klaus Iohannis, invitat de seamă la Cupa Davis România-Israel

Preşedintele, Klaus Iohannis a fost invitat la disputa de Cupa Davis România–Israel de la Sibiu, ce va avea loc între 6-8 martie 2015, urmând să dea curs invitației, a mărturisit Marius Vecerdea, antrenorul de tenis personal al lui Iohannis. ”Domnul Iohannis a fost invitat la Cupa Davis și, din câte știu eu, o să fie prezent în tribună. Sunt convins că nu-și va modifica programul”, a mai spus Marius Vecerdea.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net