Cum l-a visat Lorena Balaci pe regretatul ei tată, Ilie Balaci: "A fost un vis de paranoia. M-am trezit cu telefonul în mână!"

Ultima actualizare:

    Lorena Balaci și regretatul ei tată, Ilie Balaci
Lorena Balaci și regretatul ei tată, Ilie Balaci

Lorena Balaci, fiica marelui fotbalist Ilie Balaci, nu-și revine după pierderea prematură a tatălui ei. "Minunea blondă", așa cum i se spunea lui Ilie Balaci, a trecut la cele sfinte la numai 62 de ani, în urma unui infarct. Deși au trecut doi ani de la moartea lui, fiica sa, Lorena, îl visează frecvent.

Pe 21 octombrie 2018, Ilie Balaci a suferit un infarct miocardic, în casa mamei sale din Craiova. 30 de minute s-au chinuit doctorii să îl resusciteze, însă nu au reușit să îi salveze viața. Lorena Balaci, fiica fostului mare fotbalist al Universității Craiova, a mărturisit că au fost doi ani grei în care a trebuit să învețe să trăiască cu durerea.

„M-a lăsat într-un moment în care aveam maxim nevoie de el”

„Nu i-am a șters nici acum numele tatei din telefon. Nu m-am împăcat cu dispariția lui. Ultima dată l-am visat de ziua mea, de Constantin și Elena. Mă mai cheamă și Elena. A fost un vis de paranoia. Am fost absolut convinsă că a sunat telefonul la 6 dimineața. Am răspuns la telefon, mi-a zis «La mulți ani, prințesa mea! Să ai o duminică frumoasă!» M-am trezit cu telefonul în mână! Atât de real era visul. Căutam în apeluri să văd... nu era nimic. De fiecare dată îl visez cu mulți oameni lângă el. M-a lăsat într-un moment în care aveam maxim nevoie de el. Îmi dădea sfaturi foarte bune pentru jobul meu, chiar dacă ne contraziceam acasă. M-ar fi ajutat cu fiul meu, Atanas. Dar mama îmi zice să nu ne dea Dumnezeu cât putem duce! El și-a dorit foarte mult să ne aducă la Craiova. Noi ne-am mutat la București când eu aveam nouă ani, când era la Dinamo. El nu s-a obișnuit niciodată în București, deși avea buletin de București. La Craiova mergea doar un weekend, ultima dată. A făcut consiliu de familie, să ne facă să mergem la Craiova. Mama cu sor-mea s-au opus, deși el făcuse o casă foarte mare la Craiova”, a declarat Lorena Balaci, la emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.


    Atanas Trică, nepotul lui Ile Balaci, joacă la Universitatea Craiova
Atanas Trică, nepotul lui Ile Balaci, joacă la Universitatea Craiova

Lorena Balaci, despre fiul ei: "Atanas are o parte din el, timiditatea"

Lorena Balaci face acum săptămânal naveta la fiul ei, Atanas Trică, care joacă la echipa a 2-a Univeristății Craiova. „Băieților le dor de el. Ne gândim ce-ar fi zis, ne-ar fi înjurat în fel și chip! El foarte greu zicea: <Bravo, bă, ești bun!>, așa era de perfecționist! Atanas are o parte din el, timiditatea. Tata era timid, deși părea distant și rece. Dar el era atât de timid, că nu se băga în seamă, de rușine. Atanas face parte din lotul lărgit al echipei de Liga I a Universității Craiova, dar va juca la echipa a doua, are doar 17 ani. A fost în pregătire cu echipa 1 în Austria”, a mai spus Lorena Balaci.

Ilie Balaci a scris istorie în fotbalul românesc

Născut la 8 septembrie 1956, dar declarat în certificat cu cinci zile mai târziu, cel supranumit ”Minunea Blondă” a scris istorie în fotbalul românesc încă din adolescență. A debutat în Liga 1 la 16 ani, 11 luni și 5 zile, iar la națională la 17 ani, 6 luni și 10 zile, iar în aproape 15 ani de activitate a scris istorie pe gazon, cucerind trei titluri de campion și 4 Cupe ale României. De asemenea, a fost desemnat de două ori cel mai bun fotbalist român al anului, în 1981 și în 1982.

Citește și:

Durere fără margini la căpătâiul lui Ilie Balaci. «Vă implor să nu mă luaţi de lângă fiul meu!»

Nepotul lui Ilie Balaci, Atanas Trică, debut emoționant la Universitatea Craiova

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net