Cum a fost întâlnirea lui Horia Tecău cu David Beckham

Ultima actualizare:

    Horia Tecău a fost felicitat personal de David Beckham după calificarea în finala Turneului CampionilorFoto: Instagram
Horia Tecău a fost felicitat personal de David Beckham după calificarea în finala Turneului CampionilorFoto: Instagram

Horia Tecău a revenit în ţară luni seară şi a povestit despre unul dintre cele mai emoţionante momente trăite la Londra: întâlnirea cu David Beckham.

„Eram la vestiar, când a intrat la noi. Nu ne-a venit să credeam, a fost un gest foarte frumos din partea lui. Noi îi bătusem pe fraţii Bryan şi tocmai primisem trofeul pentru ocuparea primului loc în clasamentul perechilor. Nu credeam că voi fi aşa de emoţionat”, a recunoscut Horia Tecău, care a doua zi a cucerit şi trofeul Turneului Campionilor. Fostul internaţional englez se afla în drum spre vestiarul semifinaliştilor de simplu, Roger Federer şi Stan Wawrinka, atunci când a văzut că pe uşă scria numele lui Tecău şi Rojer şi, pentru că îi plăcuse felul în care au luptat pentru fiecare minge, se hotărâse să meargă să-i felicite. 

„A făcut poze cu tot staff-ul, a fost o plăcere să ne întâlnim cu el. De altfel, e o plăcere de fiecare dată când întâlnesc legende ale sportului, pentru că mereu ai de învăţat din aceste experienţe. La Londra el nu a fost singura celebritate cu care ne-am întâlnit, mereu în lounge-ul jucătorilor se aflau celebrităţi. E foarte plăcut să-i cunoşti”, a mai spus Horia Tecău. 

Întâlnirea cu fostul fotbalist le-a priit lui Horia şi partenerului său, căci a doua zi, duminică, au învins în finală, cu 6-4, 6-3, perechea Florin Mergea/ Rohan Bopanna. 

A făcut o donaţie de 18.000 €

Tecău, în secţia de la Spitalul Judeţean
Tecău, în secţia de la Spitalul Judeţean

Horia Tecău a dovedit ieri că nu e doar un mare sportiv, ci şi un mare om. El a donat un ventilator suport respirator, în valoare de 18.000 de euro, Secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean Constanţa. „Înainte de Wimbledon, am hotărât să mă implic mai mult pentru că e un sentiment minunat să joci meciuri, să câştigi pe marile arene, dar vă spun sincer, nu se compară niciun sentiment cu acesta de a fi azi aici. În viitor doresc să mă implic mai mult pentru că mi-am dat seama cât de important e şi pentru comunitate, dar și pentru împlinirea mea”, a declarat Tecău.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net