Cu skate-ul, în căutarea legendei lui Dracula!

mihnea.jpg

Mihnea Groseanu
Mihnea Groseanu
Foto: Sam McGuire

Transilvania este atractivă nu numai pentru turiști, dar și pentru skaterii de peste hotare. Poveștile cu Dracula, orașele medievale și o țară din estul Europei nemaivizitată până acum, au fost suficiente argumente cât să le stârnească curiozitatea lui Johan Stuckey (SUA), Aidan Campbell (SUA), Philipp Schuster (Austria), Vladik Scholz (Germania) și Barney Page (UK) pentru a urca în avion și să vină în România. Iar gazdă, nu ar fi putut găsi una mai bună decât pe Mihnea Groseanu, care anul trecut a luat țara la picior…pardon, la skate pentru a descoperi locuri ascunse numai bune pentru placa pe patru roți.

Mihnea și-a așteptat partenerii la București și de aici au pornit în căutarea legendei lui Dracula în ținutul Transilvaniei.
S-au oprit în cele mai importante orașe, nu numai pentru a da cele mai wow trick-uri văzute pe meleaguri mioritice, dar și pentru a încerca deliciile culinare locale sau…pentru a testa creativitatea artiștilor de tatuaje, prin întruchiparea Contelui Dracula în persoană – un souvenir atipic, dar de neuitat.
Și…în cele două săptămâni petrecute în România au avut parte de toate experiențele la care au visat – au intrat în pielea foștilor oșteni care apărau cetatea Sighișoarei, au devenit vampiri pentru câteva ore la Castelul Bran, au lăsat localnicii cu gura căscată prin trick-urile spectaculoase în mijlocul străzii și…au reușit să se întoarcă în capitală aproape întregi. Asta dacă nu punem la socoteală căzăturile lui Stuckey, aproape la fel de impresionante ca și trick-urile sale.
 După călătoria prin Transilvania alături de Johan Stuckey, Aidan Campbell, Philipp Schuster, Vladik Scholz și Barney Page, Mihnea a trecut de la nivelul de erou local, la emisar al skateboardingului românesc pe scena californiană, antrenându-se alături de crew-urile din Los Angeles, trăind la maxim visul american.

barney-page

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1