CSM Oradea vrea al treilea titlu la rând la baschet. Partener puternic pentru bihoreni

Ultima actualizare:

    CSM Oradea e campioana națională la baschet
CSM Oradea e campioana națională la baschet

CSM Oradea, campioana în exercițiu a Ligii Naționale de baschet masculin, țintește în acest sezon al treilea titlu consecutiv și nu e singură în această luptă. Superbet, liderul pieței de pariuri sportive din România, a devenit sponsorul principal al bihorenilor.

În sezonul 2019-2020, Superbet va fi partenerul pe care băieții lui Cristian Achim îl vor purta cu mândrie pe piept, pe partea din față a echipamentelor de joc, atât în meciurile din competițiile interne, cât și în lupta spre grupele Basketball Champions League. Suporterii orădeni se vor familiariza repede cu schimbarea, Arena Antonio Alexe urmând să fie îmbrăcată în culorile și în linia de brand a noului partener. “Superbet susține sportul românesc la nivel de strategie și baschetul este o disciplină care ne-a interesat mereu. Cum este normal ca cei mai buni să se asocieze cu cei mai buni, parteneriatul dintre compania noastră și CSM Oradea, campioana ultimelor două ediții interne, a venit firesc. Ne bucură enorm această colaborare și sperăm ca împreună să fim campioni și la finalul sezonului 2019-2020”, a declarat Vlad Ardeleanu, director general al Superbet. 

Faptul că cel mai important Operator de Pariuri Sportive din România se alătură proiectului CSM Oradea este un motiv de mândrie și certifică seriozitatea și rezultatele pe care le-am avut până acum. Este însă și o provocare pentru echipa noastră și reprezintă o motivație în plus de a menține nivelul ridicat. Putem spune că Oradea este capitala baschetului masculin românesc”, a declarat și Șerban Sere, președintele lui CSM Oradea.

Parteneriatul dintre CSM Oradea și Superbet a fost anunțat vineri, 13 septembrie, la ceremonia găzduită de Filarmonica de Stat Oradea, ocazie cu care s-a prezentat noul lot, precum și trofeul câștigat sezonul trecut.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net