CSM București s-a făcut de râs în Germania

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu a maracat 9 goluri in GermaniaFOTO: Sportpictures.eu
Cristina Neagu a maracat 9 goluri in GermaniaFOTO: Sportpictures.eu

Intrate în actuala ediție a Ligii Campionilor la handbal feminin cu gândul de a cuceri trofeul, CSM Bucuresti s-a comportat în meciul de duminică seară, din Germania, ca o echipă de pluton.

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia germană SG BBM Bietigheim, scor 30-28 (12-16), în Grupa D a Ligii Campionilor.

Pentru CSM au marcat Neagu 9 goluri, Lekici 7, Mehmedovici 5, Radicevici 4, Bazaliu 1, Lazovici 1, Kurtovici 1, iar de la echipa gazdă s-au remarcat Naidziniavicius 11 şi Malestein, cu 7 goluri.

În cealaltă partidă din Grupa D, tot duminică, FTC Budapesta – Vipers, scor 27-26.

Astfel, după două etape, CSM Bucureşti rămâne cu 2 puncte, la fel ca FTC, în timp ce SG BBM Bietigheim devine lider, cu 3 puncte, iar Vipers are un punct.

În prima partidă din Grupa D, CSM Bucureşti a învins, pe teren propriu, formaţia ungară FTC Budapesta, cu 36-31 (18-13).

Programul CSM Bucureşti în Grupa D este următorul: Vipers – CSM Bucureşti (20 octombrie), CSM Bucureşti – Vipers (4 noiembrie), FTC Budapesta – CSM Bucureşti (11 noiembrie), CSM Bucureşti – SG BBM (18 noiembrie).

Primele trei clasate din fiecare din cele patru grupe preliminare se vor califica în grupele principale, care vor include câte şase echipe (trei din grupele A şi B în grupa 1 şi tot trei din grupele C şi D în grupa 2). În această fază se va lupta pentru sferturile de finală, în care vor ajunge primele patru clasate în grupele principale, şi care vor evolua pentru calificarea la Turneul Final Four.

În ultimele două sezoane, CSM Bucureşti a obţinut medalia de bronz a competiţiei, după ce în 2016 cucerea trofeul, şi se află la a patra participare consecutivă în Liga Campionilor.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net