CSM Bucureşti, remiză cu Rostov-Don, la prezentarea echipei pentru noul sezon

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu e vedeta celor de la CSM Bucureştifoto:afp
Cristina Neagu e vedeta celor de la CSM Bucureştifoto:afp

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a remizat cu formaţia rusă Rostov-Don, scor 25-25 (12-15), în meciul de prezentare al echipei pentru noul sezon, în cadrul evenimentului Handball Fest.

Cu echipa schimbată în mare parte faţă de sezonul trecut, având-o pe Cristina Neagu în topul transferurilor, dar şi pe daneza Helle Thomsen, noul antrenor, CSM Bucureşti s-a prezentat în faţa celor peste 3.000 de fani într-un meci de gală, alături de Rostov-Don.

Înaintea partidei a avut loc premierea extremei Cristina Vărzaru, care şi-a încheiat cariera de jucătoare, urmând a activa în cadrul clubului CSM Bucureşti. Ea a deschis meciul cu prima pasă.

Printre oficialiatăţile prezente la partida cu campioana Rusiei s-au numărat directorul general al CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, dar şi preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, sau preşedintele COSR, Mihai Covaliu.

Câştigătoare a Ligii Campionilor în 2016 şi medaliată cu bronz anul trecut în aceeaşi competiţie, campioana României îşi propune pentru stagiunea 2017-2018 să câştige toate trofeele interne, dar şi Liga Campionilor.

Clubul CSM Bucureşti a organizat Handball Fest pentru prezentarea ambelor echipe de handbal, cea masculină urmând să joace, de la ora 20.30, cu FC Barcelona Lassa, de asemenea în Sala Polivalentă din Bucureşti. FC Barcelona Lassa este condusă de Xavier Pascual, selecţionerul României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net