CSM București, liderul grupei în Liga Campionilor la handbal la finalul turului

Ultima actualizare:

    Cristina NeaguFOTO: Sportpictures.eu
Cristina NeaguFOTO: Sportpictures.eu

CSM București pare să fi redevenit forța europeană pe care o așteptau fanii handbalului românesc de atâția ani. ”Tigroaicele” au câștigat și meciul din Slovenia, cu Krim, astfel că au terminat turul meciurilor Grupei A pe primul loc în clasament.

Partida de la Ljubljana părea simplă pe hârtie, pentru că se întâlneau prima și penultima clasată. Numai că pe teren totul a fost mult mai dificil, echipa noastră alternând momentele bune, în care se detașa pe tabelă, cu cele de adormire, în care gazdele se apropiau la un gol sau chiar egalau. Până la urmă, experiența echipei antrenate de Adrian Vasile a învins, astfel că bucureștencele s-au impus cu scorul de 25-23 (12-11) și și-au asigurat punctele necesare menținerii pe primul loc și la finalul turului Grupei A.

Meciul a reprezentat și revenirea pe teren a căpitanului Cristina Neagu, care se accidentase la antrenamente. Ea a și reușit să marcheze trei goluri, fiind devansată la acest capitol de coechipierele ei Lazovic (5 goluri), Cvijic și Barbosa (ambele cu câte 4).

Cu acest succes, ”tigroaicele” și-au luat revanșa pentru eșecul suferit în ediția trecută de Liga Campionilor, tot în aceeași sală. Atunci, slovenele se impuseseră la un gol diferență, scor 23-22, obținând prima și singura victorie dintr-un total de 7 meciuri directe disputate între cele două formații. A opta confruntare directă va avea loc la 14 noiembrie, în sala Polivalentă din București.

Cu 10 puncte câștigate în 6 meciuri, CSM conduce în clasament, fiind urmată de Rostov-Don (9) şi Vipers (7). De-a lungul competiției, echipa noastră a obținut cinci victorii și a pierdut un singur meci, cu Vipers (25-30). Bucureștencele mai au de disputat o restanță, cu Rostov-Don, amânată din cauza pandemiei de coronavirus. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net