CSM București i-a propus prelungirea contractului Cristinei Neagu

cristina_neagu_cetatean_de_onoare_bucuresti.jpg

Cristina Neagu a primit titlu de cetatean de onoare al Municipiului București
Cristina Neagu a primit titlu de cetatean de onoare al Municipiului București
FOTO: Mediafax
Citeste tot despre: 

CSM Bucureşti a anunţat că o susţine pe handbalista Cristina Neagu, care a suferit o ruptură de ligament la Campionatul European, astfel că va propune prelungirea contractului sportivei.

“Pentru a pune capăt diverselor speculaţii şi titluri din presă, precizăm că sportiva Cristina Neagu are contract cu clubul până pe 30 iunie 2019 şi intenţionăm să propunem Consiliului de Administraţie prelungirea cu încă 2 ani. Ne dorim continuitate şi, mai ales, ca cea  mai valoroasă handbalistă a noastră să se refaca într-un timp cât mai scurt. În acest moment ne preocupă exclusiv starea de sănătate a Cristinei. Aşteptăm operaţia şi recomandările doctorilor şi alături de Federaţia Română de Handbal căutăm cele mai bune soluţii pentru ea”, se arată într-un comunicat al grupării bucureştene.

Căpitanul naţionalei feminine Cristina Neagu a suferit recent o ruptură de ligament încrucişat anterior şi va fi indisponibilă o lungă perioadă, astfel că va rata acest sezon. Ea a primit marți seară titlul de cetățean de onoare al Municipiului București.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1