CSM București i-a prelungit contractul antrenorului Adrian Vasile

adrian_vasile_antrenor_csm_bucuresti.jpg

Adrian Vasile va antrena pe CSM Bucuresti până în vara anului 2021
Adrian Vasile va antrena pe CSM Bucuresti până în vara anului 2021
FOTO: CSM București
Citeste tot despre: 

Pentru prima dată după mult timp, oficialii CSM București au decis să prelungească înțelegerea unui antrenor al echipei feminine. Premiera îi aparține lui Adrian Vasile, al cărui contract a fost prelungit cu un an, până în 2021.

Concret, CSM București a decis prelungirea cu un an a contractului antrenorului Adrian Vasile, a cărui înțelegere expira în vara anului 2020. Multumiți de parcursul echipei din luna octombrie până în prezent (de când tehnicianul a fost numit principal), de atmosfera de la lot și de felul în care decurge colaborarea dintre el și handbaliste, această hotărâre reprezintă continuarea firească pentru un club de talie mondială, precum CSM București.

Ca și până acum, Adrian Vasile va avea obiective care vizează atât competițiile interne, cât și cele europene. Se dorește ca echipa să cucerească toate trofeele puse în joc în România (Liga Națională și Cupa României FAN Courier), dar și calificarea în careul de ași al celei mai puternice încleștări intercluburi de pe continent, DELO WOMEN`S EHF Champions League.

“Trebuie să mulțumesc clubului pentru încrederea pe care mi-a acordat-o în toți acești ani! Am avut șansa să mă alătur acestui club și proiectului încă de la început. Am lucrat împreună cu mulți antrenori de la care am avut multe de învățat. Pentru mine, să fiu antrenorul echipei mele de suflet, în orașul în care m-am născut, este o mare onoare!”, a declarat Adrian Vasile, antrenorul principal al CSM București.

Fostul handbalist de performanță a parcurs în timp drumul de la preparator fizic, la antrenor secund, apoi principal. De la începutul lunii octombrie, de când a fost numit antrenor principal, el are un bilanț pozitiv la echipă: șapte victorii, două egaluri și două înfrângeri.

Loading...