CSM Bucureşti, eșec categoric în Liga Campionilor: 26-31 cu Vipers

lekic-csmb-handbal-liga-campionilor-vipers.jpg

Andrea Lekic încearcă să pătrundă spre poarta norvegiencelor
Andrea Lekic a avut o evoluție palidă în meciul CSMB - Vipers
Foto: Marian Burlacu

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a pierdut cât se poate de clar (26-31, 11-16 la pauză), în Sala Dinamo din Capitală, meciul cu formaţia norvegiană Vipers Kristiansand, în etapa cu numărul 4 din faza I a grupelor Ligii Campionilor.

Câștigătoarea din 2016 a avut o evoluție modestă, ratând numeroase acțiuni de atac, ceea ce a permis nordicelor să se detașeze decisiv încă din primul mitan. Pentru CSM au marcat Radicevic 8 goluri, Neagu 8, Lekic 4, Mehmedovic 3, Kurtovic 2, Manea 1, iar de la formaţia nordică Aune a înscris de 8 ori.

Astăzi, în cealaltă partidă a grupei D, FTC Budapesta - SG BBM Bietigheim 33-30. După patru etape, FTC Budapesta este lider, cu 6 puncte, urmată de CSM Bucureşti 4 puncte, Vipers 3 puncte şi SG BBM Bietigheim 3 puncte.

CSM Bucureşti se va deplasa la FTC Budapesta, duminica următoare (11 noiembrie), iar apoi, în 18 noiembrie, va primi vizita lui SG BBM. Rezultatele obţinute anterior de CSM sunt: 36-31 cu FTC Budapesta, 28-30 cu SG BBM Bietigheim şi 29-27 cu Vipers.

Loading...