Cristina Neagu a refuzat 264.000 euro pe an!

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu  mai stă un an  la BuducnostFOTO: AP
Cristina Neagu mai stă un an la BuducnostFOTO: AP

Cea mai valoroasă jucătoare de handbal a lumii, Cristina Neagu, a refuzat o ofertă fabuloasă de a reveni în sportul românesc! Ea va rămâne încă un an la Buducnost.

În luna decembrie a anului trecut, HCM Baia Mare i-a făcut o ofertă scrisă liderului naţionalei României. Cei de la site-ul actualmm.ro au publicat ieri oferta pe care vicecampioana i-a făcut-o jucătoarei noastre, iar condiţiile erau ireale pentru starea actuală a sportului românesc. Astfel, Cristinei i s-a oferit un contract de 22.000 de euro pe lună, astfel încât urma să câştige 264.000 de euro pe an. Adică mai mult decât cea mai mare parte a fotbaliştilor din Liga I. Spre exemplu, cel mai bine plătit fotbalist din prima divizie este Chipciu, care primeşte 25.000 de euro pe lună de la Gigi Becali. 

Pe lângă aceşti bani, Cristinei i se asigura o locuinţă conform cererii ei, dar şi 10 bilete de avion pe care să le folosească pentru orice destinaţie din Europa, după bunul plac. Mai mult, i se propunea şi înfiinţarea Academiei Internaţionale de Handbal „Cristina Neagu”, care urma să fie finanţată de municipalitate.

Din păcate pentru maramureşeni, care îşi propuseseră cucerirea Ligii Campionilor în 2017, Cristina, care mai mult ca sigur ştia de problemele cu banii pe care le aveau colegele ei băimărence de la lot, a declinat oferta, preferând să rămână încă un an la Buducnost. 

Ryde rămâne până după JO

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, suedezul Tomas Ryde, care a cucerit luna trecută cu tricolorele medalia de bronz la CM din Danemarca, a anunţat că şi-a prelungit contractul cu FR Handbal în 2016. Contractul său, semnat în martie 2015, expirase după CM. La rândul său, preşedintele FRH, Alexandru Dedu, a declarat că înţelegerea cu Tomas Ryde este valabilă până la finalul Jocurilor Olimpice de la Rio.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net