Cristina Neagu, primul trofeu în 2011

Ultima actualizare:

Cristina Neagu a fost desemnată de către IHF cea mai bună tânără jucătoare a lumii din 2009, titlu câştigat la masculin de germanul Steffen Fath.

În cadrul reuniunii de la Paris-Bercy au fost premiaţi şi cei mai buni antrenori din 2009, francezul Claude Onesta, la masculin, respectiv Evgheni Trefilov, la feminin. Premiile au fost înmânate de preşedintele IHF, Hassan Moustafa.

Jucătoarea de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, dar şi componentă a naţionalei României, mai concurează şi pentru titlul de cea mai bună handbalistă a anului 2010 într-o companie selectă. Alte patru nume importante ale handbalului feminin mondial, toate din Europa, au fost nominalizate la importanta distincţie: Grit Jurack (Viborg HK), Katrine Lunde Haraldsen (Gyor ETO), Ludmila Postnova (Zvezda Zvenigorod) şi Bojana Popovici (Buducnost Podgorica).

La masculin, pentru titlul de cel mai bun handbalist al anului 2010 concurează francezii Thierry Omeyer şi Nikola Karabatici, spaniolul Arpad Sterbik, cehul Filip Jicha şi croatul Igor Vori.

Cele două titluri vor fi acordate în urma sondajului deschis pe site-ul IHF, dar şi a voturilor specialiştilor din cadrul forului internaţional de profil şi a mai multor antrenori de calibru, printre care Lino Cervar, Heiner Brand, Ulrik Wilbek, Evgheni Trefilow şi Marit Breivik.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în timpul Campionatului Mondial masculin, din Suedia, care va începe în 13 ianuarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net