Cristina Neagu, cetăţean de onoare da, însă bani ba!

Ultima actualizare:

Neagu tinde să devină o adevărată colecţionară de trofee şi distincţii.

Ascensiunea ei pe plan mondial nu lasă indiferente nici autorităţile din Rm. Vâlcea, oraş pe care Neagu îl reprezintă cu cinste prin intermediul clubului Oltchim.

"Este o onoare pentru oraş titlul primit de ea şi ne gândim să o facem cetăţean de onoare. Mai aşteptăm însă puţin că poate mai aduce câteva trofee în acest sezon", a declarat ieri pentru "Click!" viceprimarul oraşului, Cosmin Constantinescu.

Din păcate, Neagu va trebui să se mulţumească doar cu această distincţie onorifică din cauza crizei economice.

"Dacă ar fi după noi, i-am oferi şi o recompensă financiară sau un apartament, dar nu există bani. Oricum, eu cred că ea şi-ar dori mult mai mult să fie cetăţean de onoare decât să primească o sumă simbolică de care oricum nu ar avea nevoie", a explicat oficialul.

Deşi oficialii clubului danez Viborg se află deja în România pentru a o convinge pe Neagu şi pe amica ei Patricia Vizitiu să semneze contracte cu deţinătoarea Ligii Campionilor, conducerea Oltchimului neagă orice negociere cu gruparea scandinavă.

"O felicităm pe Cristina şi este o mare onoare pentru noi deoarece progresul ei se datorează şi condiţiilor pe care clubul i le-a oferit de când a venit aici. Nu am primit nicio ofertă scrisă pe adresa clubului pentru Neagu sau pentru Vizitiu. Oricum, nu le dăm drumul până la vară, când le expiră contractul, indiferent de suma pe care ne-ar oferi-o Viborg. Dacă veneau cu două milioane de euro, poate mai discutam, dar în rest nu rentează să cedăm două jucătoare aşa valoroase, deoarece noi trebuie să ne îndeplinim nişte obiective de performanţă în acest sezon", ne-a declarat vicepreşedintele Oltchimului, Nicolae Luca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net