Cristina Laslo povestește coșmarul prin care a trecut

Ultima actualizare:

    Cristina Laslo va juca la Campionatul European din decembrieFOTO: Sportpictures.eu
Cristina Laslo va juca la Campionatul European din decembrieFOTO: Sportpictures.eu

Emoțiile au copleșit-o pe Cristina Laslo când s-a alăturat din nou primei reprezentative a României. Centrul a stat departe de handbal peste opt luni, parte a pedepsei de 15 luni, diminuată ulterior de Agenția Națională Antidoping.

”Parcă am așteptat o viață să se termine acest episod negru din viața mea. A fost cea mai grea perioadă din carieră. M-am simțit singură și goală pe dinăuntru... nu mai aveam alături colege, antrenori, staff, suporteri... lumea din jur nu mai vorbea de handbal în preajma mea, nu mai aveam atenția direcționată către handbal. N-a fost ușor să accept faptul că trebuie să stau departe de handbal. Mă simt bine acum, am trecut cu bine peste această situație, simt că sunt din nou Cristina cea de dinainte, am uitat tot ce s-a întâmplat, nu s-a schimbat absolut nimic”, a declarat pentru Sportsnet Cristina Laslo.

Timpul petrecut departe de sport a însemnat, povestește Cristina, timp alături de familie. ”Am mers în vacanțe înainte de pandemia de coronavirus, am petrecut momente alături de familie. Am stat acasă, la Cluj, și am făcut tot ceea ce nu pot face cât timp sunt angrenată într-un grup și ocupată cu handbalul. Eram într-o fugă continuă și nu aveam deloc timp pentru cei dragi, iar în această perioadă m-am bucurat de ei. Am învățat să am răbdare, să văd lucrurile din afara terenului. Mă simt mai matură și mai relaxată, eram într-o presiune continuă, într-o fugă după rezultate și o dorință permanentă de a demonstra lucruri”, a mai spus Cristina.

Cristina Laslo are fratele geamăn tatuat pe picior

Handbalista în vârstă de 24 de ani este o împătimită a tatuajelor. Dintre toate, cel de pe picior îi este cel mai aproape de sufletul pentru că-l întruchipează pe fratele ei geamăn, mai mic cu 45 de minute. ”Povestea tatuajului de pe picior este legată de fratele meu pe care l-am convins să-și facă un singur tatuaj. Este replica unei poze cu noi de când eram mici, tăiată în două. El apare pe piciorul meu drept, eu pe piciorul lui”, mărturisește Cristina.

Tatuajul Cristinei Laslo, cu fratele ei geamăn
Tatuajul Cristinei Laslo, cu fratele ei geamăn

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net