Crina Pintea în vervă, CSM București în derivă

cmsb-handbal-liga-campionilor-marian-burlacu.jpg

Handbalistele de la CSM București nu sunt la primul meci dezolant în această ediție a Ligii Campionilor
Foto: Marian Burlacu

Reeditare a finalei Ligii Campionilor din 2016, meciul dintre Gyor și CSM București s-a încheiat cu victoria clară (36-27) a formației maghiare


Debutantă într-un meci internațional pentru campioana Europei, Crina Pintea a avut o evoluție excepțională, marcând 9 goluri din tot atâtea aruncări! 
Îngrijorătoare, previziunile s-au confirmat. CSM București a avut o evoluție slabă atât în apărare, cât și în atac pe terenul lui Gyor, acolo unde, de altfel, n-a câștigat vreodată. Și unde, sâmbătă, a înregistrat cel mai dur eșec din istoria participărilor sale în cupele europene. Unul care nu poate fi scuzat prin absența Cristinei Neagu și Amandei Kurtovic în condițiile în care nici Gyor n-a putut conta pe Nora Mork, Eduarda Amorim și Anita Gorbicz. Și nu poate fi acoperit nici măcar de declarația antrenorului grupării ungare, Danyi Gabor. ”Diferența de nouă goluri de la finalul partidei m-a surprins și pe mine. Nu mă așteptam la această diferență uriașă!”, a spus fostul secund al lui Martin Ambros, care a declarat mai apoi că speră într-o revedere cu CSMB la Final Four-ul de la Budapesta.

Maghiarele au un lot mai bun

Că Gyor și-a făcut un lot mai valoros o dovedește și ultimul transfer efectuat. Adusă în iarnă, după Euro 2018, Crina Pintea și-a făcut un debut magistral într-un meci internațional pentru campiona Europei. Ea a marcat 9 goluri din 9 aruncări, inclusiv de pe semicercul propriu când a profitat de faptul că CSMB scosese portarul fiind în inferioritate numerică... De partea cealaltă, la reprezentanta noastră Claudia Constantinescu n-a putut aduce un plus ea fiind practic la primul meci pentru noua sa echipă.  
Golurile lui CSM au fost marcate de Lekic 8, Radicevic 6, Omoregie 4, Lazovic 3, Cvijic 2, Curea 1, Manea 1, Hagman 1 și Mehmedovic 1. 
Liga Campionilor
Grupa Principală II
Ultimele rezultate

Gyor Audi Eto – CSM București 36-27
Krim Ljubljana – Vipers Kristiansand 24-24
Thuringer HC – FTC Rail Cargo se dispută la această oră 
Clasament
1. Gyor 10 puncte
2. Vipers 6 puncte
3. CSMB 6 puncte
4. Krim 3 puncte
5. FTC 2 puncte
6. Thuringer 1 puncte
Etapa următoare (2 februarie)
CSM București – Krim Ljubljana
FTC Rail Cargo – Gyor Audi Eto
Vipers Kristiansand – Thuringer HC
 

Loading...