Coronavirusul a ajuns și în gimnastică. O mare echipă din lume e afectată de pandemie

andrei_rodianenko.jpg

Andrei Rodianenko este antrenorul coordonator al loturilor de gimnastică ale Rusiei
Andrei Rodianenko este antrenorul coordonator al loturilor de gimnastică ale Rusiei
FOTO: Instagram
Citeste tot despre: 

Antrenorul coordonator al echipelor de gimnastică ale Rusiei, Andrei Rodionenko, a fost testat pozitiv la Covid-19, alături de gimnastul Serghei Naidin, campion european de juniori în 2016, la cal cu mânere.

Echipele de gimnastică ale Rusiei au fost testate recent pentru Covid-19, iar două teste au fost pozitive, cele ale antrenorului Andrei Rodionenko (77 de ani), respectiv gimnastul Serghei Naidin (19 ani), campion european la cal cu mânere, la ediţia din 2016 (juniori).

Informaţiile au fost confirmate de Valentina Rodionenko, soţia antrenorului, care se află în staff-ul echipelor.

În urma veştilor au fost luate măsuri de carantină şi majoritatea centrelor naţionale de pregătire au fost închise încă de la finalul săptămânii trecute.

Echipele naţionale au continuat o perioadă antrenamentele la Novogorsk, cu participare mai redusă, alături de componentele echipei naţionale ruse de gimnastică ritmică. Decizia a nemulţumit-o pe antrenoarea gimnastelor din echipa de ritmică, Irina Viner, care a reproşat faptul că s-au alăturat ceilalţi sportivi înainte de a avea rezultatele testelor care au confirmat ulterior cele două cazuri pozitive.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1