Corina Ungureanu, fosta gimnastă care a pozat în Playboy, implicată într-un accident rutier

Citeste tot despre: 

Dubla campioană mondială la gimnastică Corina Ungureanu a fost implicată într-un accident rutier produs pe drumul european E85, în apropierea oraşului Focşani, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un alt autoturism, ea afirmând că niciuna dintre persoanele implicate nu a fost grav rănită.

Potrivit martorilor, şoferul maşinii cu număr de Italia a făcut o depăşire imprudentă, iar autoturismul a derapat şi a acroşat alte două autovehicule care veneau din sens opus, între care şi cel în care se afla fosta gimnastă.

Eram pe bancheta din spate şi am văzut cum o maşina de pe contrasens vine direct spre noi. Impactul a fost teribil şi pot să spun că ne-am trezit pe câmp cu maşina serios avariată. Important este că nimeni dintre persoanele implicate în accident nu a suferit răni grave", a declarat pentru MEDIAFAX fosta gimnastă Corina Ungureanu.

Autoturismul Corinei Ungureanu a fost grav avariat în urma accidentului şi nu avea încheiată asigurarea CASCO, iar pentru recuperarea prejudiciului fosta gimnastă ar putea să se adreseze instanţei.


Loading...