Corina Căprioriu revine în judo!

Ultima actualizare:

    Corina Căprioriu revine în judo
Corina Căprioriu revine în judo

Vicecampioana olimpică va relua antrenamentele, având în minte un singur obiectiv: participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Corina Căprioriu (31 de ani), vicecampioana olimpică de la Londra, a decis să se întoarcă pe tatami, după un an de pauză.

  ”Practic acest sport de când mă ştiu. Am intrat într-o sală de judo la 6 ani şi jumătate. Încă iubesc tot ce înseamnă judo, iubesc trăirile pe care le întâlnesc în timpul competiţiilor chiar şi oboseala de după antrenamente şi din timpul antrenamentelor”, spune Căprioriu. ”Cunosc bine categoria ei de greutate în plan internaţional (n.r. - 57 kg) şi sunt convins că după o perioadă de acomodare, cel mai târziu în toamna acestui an, vom putea vorbi despre rezultate mai mult decât semnificative ale Corinei”, a afirmat Cozmin Guşă, preşedintele FR de Judo.

”2018 ne-a adus un cadou fenomenal: Corina Căprioru s-a întors la pregătire. Odată cu ea s-a întors sănătoasă şi Andreea Chiţu. Deci avem un lot reunit al judo-ului feminin de foarte bună calitate”, a declarat şi Florin Bercean, antrenor principal al lotului olimpic feminin.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net