Conor McGregor a ajuns la închisoare. Şi-a luat prietenii şi au atacat un autobuz precum o bandă mafiotă

Ultima actualizare:

    McGregor are accese de furie pe care le controlează cu greu
McGregor are accese de furie pe care le controlează cu greu

Irladezul Conor McGregor este unul dintre cei mai renumiţi luptători ai lumii, însă are un comportament neadecvat atunci când furia pune stăpânire asupra lui. Este cunoscut pentru loviturile năucitoare, dar şi pentru vorbele sale care, nu de puţine ori i-au creat probleme. De această dată, a ajuns la poliţie, după ce a provocat un scandal monstru înainte galei UFC 223.

Irladezul iute la mânie a "descins" cu peste 20 de oameni la Barclays Center, înaintea galei UFC 223 din Brooklyn. Acesta a provocat un scandal monstru, fiind supărat că organizatorii UFC i-au luat centura la categoria uşoară. Din imaginile suprinse de camerele de supraveghere, se poate observa cum McGregor şi apropiaţii săi sparg mai multe geamuri şi aruncă cu ce le pică în mână, inclusiv cu tomberoane de gunoi. În plus, potrivit presei americane, unul dintre luptătorii implicaţi în altercaţie s-ar fi ales cu nişte zgârieturi. În cele din urmă, oamenii legii au sosit la faţa locului şi au reuşit să îl calmeze pe luptător, ducându-l la secţie pentru a-l chestiona asupra motivului pentru care a reacţionat atât de vulcanic. 


    Conor McGregor s-a antrenat intensiv pentru lupta cu Mayweather, idolul săuFoto:Arhivă personală
Conor McGregor s-a antrenat intensiv pentru lupta cu Mayweather, idolul săuFoto:Arhivă personală

Ascensiunea pe care a avut-o irladezul în lumea luptelor a fost una fenomenală, el reuşind să se confrunte cu idolul său Floyd Mayweather, în ciuda faptului că nu activează în aceeaşi sferă profesională, Mayweather fiind fost boxier, iar McGregor luptător de UFC. 

Traseul evoluţiei de la un copil timid care a păşit în sala de box pentru a învăţa să se apare de cei care îi vorbeau urât până la a ajunge unul dintre cei mai apreciaţi luptători a tuturor timpurilor este demn de un scenariu de film, lucru care s-a şi realizat, căci a fost lansat un documentar care urmăreşte viaţa profesională a lui McGregor. 


    Mayweather a fost cel care a câştigat decisiv lupta
Mayweather a fost cel care a câştigat decisiv lupta

În anul 1998, un băiat firav de 10 ani, cu porecla Bulgăre de Zăpadă (din cauza tenului deschis şi a părului blond) a păşit într-o sală de box din Dublin şi a făcut impresie. Una negativă, din păcate. Era încălţat cu o pereche de adidaşi de fotbal şi lăsa urme de noroi pe podea. Antrenorul de atunci, Phil Sutcliffe, îşi aminteşte că l-a certat pentru gestul său. Până la vârsta de 10 ani, McGregor a fost un împătimit al fotbalului, dar a renunţat la pasiunea sa pentru a se apuca de box. Motivul care l-a mânat spre sală a fost dorinţa de a se putea apăra de copiii mai mari care făceau glume proaste pe seama lui.

Micul Conor voia să se înscrie pentru lecţiile de box, iar Phil l-a rugat să ia un formular de pe birou prin care părinţii lui să îşi exprime acordul. Conor a refuzat să facă cum i s-a spus şi a început să lovească, enervat, sacul de box.Din acea zi, McGregor a venit zilnic,timp de 7 ani, pentru a se antrena. Determinarea şi munca asiduă l-au transformat pe Conor dintr-un muritor de foame într-o legendă a artelor marţiale mixte şi i-au adus o nouă poreclă, The Notorious.

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net