Comitetul Paralimpic Român, susținut de DHL Carpathian Marathon

dhl_carpathian_marathon.jpg

DHL Carpathian marathon se desfășoară într-un cadru natural superb
DHL Carpathian marathon se desfășoară într-un cadru natural superb

DHL Carpathian Marathon powered by MPG susţine şi în acest an Comitetul Paralimpic Român şi pe sportivii care vor să reprezinte România la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020. Astfel, potrivit organizatorilor, la competiţia din 22 iunie, de la Cheile Grădiştei Fundata, va participa şi o echipă de ştafetă formată din atleţi paralimpici.

În plus, DHL Carpathian Marathon powered by MPG, împreună cu sponsorii evenimentului, şi-a propus să doneze o sumă cât mai mare posibil către cauza sportivilor paralimpici.

De asemenea, ca o continuare a proiectului iniţiat în 2018 în cadrul evenimentului, Ziua Sportului Paralimpic se va desfăşura, şi în acest an, în Race Village-ul de nivel olimpic de la Cheile Grădiştei, la 22 iunie. Participanţii la eveniment vor putea astfel interacţiona cu sportivii paralimpici, le vor afla obiectivele şi planurile de viitor şi, mai mult decât atât, vor putea juca diferite sporturi împreună cu ei, precum tenis de masă sau tenis de câmp, tir cu arcul, blind football şi goal ball.

”Nu avem cuvinte să ne exprimăm aprecierea faţă de sprijinul oferit de DHL Carpathian Marathon powered by MPG! Înseamnă enorm de mult pentru sportivii noştri să fie susţinuţi prin donaţii, pentru al cincilea an consecutiv, de acest eveniment de alergare montană de top din România. Comitetul Naţional Paralimpic continuă să lupte pentru visurile sportivilor săi, scopul pentru acest an fiind să reprezentăm România la cel mai înalt nivel, la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020. Investim în echipa noastră, în timp ce DHL Carpathian Marathon powered by MPG susţine performanţele sportivilor paralimpici şi crede în visurile şi în viitorul lor. Suntem mai mult decât recunoscători şi mândri să continuăm acest parteneriat”, a declarat Sally Wood-Lamont, preşedintele Comitetului Naţional Paralimpic.

Înscrierile la DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă pe www.maratondhl.ro. Invitaţia de participare la probele de maraton, semimaraton, ştafetă sau Crosul Copiilor este deschisă pentru toţi cei ce iubesc sportul, natura şi adrenalina. Până la 31 mai, doritorii pot beneficia de pachetul Regular, la preţul de 125 lei / participant pentru persoanele fizice şi 140 lei / participant pentru companii. După 1 iunie, înscrierea se face contra sumei de 140 lei / participant pentru persoanele fizice şi de 160 lei / participant pentru companii.

Loading...

Citește și

  • Copiii se vor putea inscrie gratuit la DHL Carpathian Marathon

    Surprize pentru copii și în acest an, la DHL Carpathian Marathon! Înscrierea în competiția din 16 iunie este gratuită atât pentru ei, cât și pentru toți tinerii sub 18 ani!Crosul Copiilor, Ștafetă sau Semimaraton sunt cele 3 probe în care iubitorii de alergare sub 18 ani se pot alinia la start, pe 16 iunie. Înscrierile continuă pe maratondhl.ro

  • Ultimei concurente sosite în Maratonul de la New York, Zoe Koplowitz, i-au trebuit 28 de ore şi 45 minute să străbată cei 42,195 km ai traseului, parcurs cu ajutorul unor cârje mov, dar şi cu încurajările a 3 suporteri, care au trecut alături de ea linia de sosire din Central Park.