Cocoş sexy de bronz

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Roxana Cocoş a făcut furori la Campionatele Mondiale de haltere care se desfăşoară în aceste zile la Disneyland. Nu doar prin rezultat - a cucerit medalia de bronz la stilul aruncat la categoria 63 de kilograme - ci şi prin frumuseţe, românca obţinând titlul neoficial de Miss Campioantele Mondiale.

Fostă multiplă campioană europeană de junioare, Cocoş a obţinut prima medalie mondială la seniori şi reprezintă una dintre cele mai mari speranţe olimpice româneşti la Londra 2012.

Ar fi a doua ei participare olimpică, după cea de la Beijing, unde a terminat pe locul opt. Atunci era doar o puştoaică de 19 ani şi a ţinut să marcheze evenimentul aplicându-şi un diamant pe un dinte!

Roxana a ridicat 136 de kilograme

simeon stalpnicul png

Roxana ridică tone la antrenamente, dar este o prezenţă extrem de agreabilă în afara sălii.

„Când nu sunt la concurs sau în sala de forţă mă îmbrac în ţinute elegante. În plus, sunt o maniacă atunci când vine vorba de shopping. Aş sta toată ziua prin magazine dacă aş avea timp", se autocaracterizează Roxana Cocoş, care a ridicat în concursul de la Mondiale 136 de kilograme!

În urmă cu doi ani, Roxana a pozat, pentru plăcerea proprie, într-un studio profesionist şi şi-a demonstrat că ar putea urma oricând o carieră în domeniul fotomodelelor.

„A fost o experienţă interesantă şi cred că orice femeie îşi doreşte să facă acest lucru măcar odată în viaţă!", a mai explicat ea. Roxana nu ar refuza un pictorial sexy pentru o revistă, dar refuză din start orice propunere pentru fotografii nud.

Palmares

CM seniori: 1 medalie de bronzCE de seniori: 1 medalie de argint, 3 medalii de bronzCM de juniori: 2 medalii de argint, 1 medalie de bronzargint la aruncat şi la total, bronz la smuls (2008)CE de juniori: 4 medalii de aur, 2 medalii de argint, 3 medalii de bronz.CE tineret: 1 medalie de aur, 2 medalii de argint

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net