Ciprian Marica fuge din spital pentru Simona Halep!

Ultima actualizare:

    Simona Halepfoto: AP
Simona Halepfoto: AP

Ciprian Marica, aflat la o clinică din Germania unde a suportat o operaţie la piciorul drept, a anunţat pe Facebook că va fi prezent în tribune la turneul de la Stuttgart, acolo unde evoluează Simona Halep.

Atacantul lui Konyaspor a spus dacă nu se va putea deplasa, Simona Halep îl va avea alături pe Alex Maxim, colegul lui Marica la echipa naţională. "Este o perioadă fastă pentru sportul românesc. Parcă s-a trecut prea uşor peste performanţa extraordinară obtinuţă de micuţa Andreea Munteanu, care a luat medalia de aur la europenele de gimnastică. Felicitări Andreea, la mai mare! Sper ca şirul performanţelor să fie continuat şi de Simona Halep, aici la Stuttgart. Dacă situaţia medicală, dacă programul de recuperare îmi va permite, voi merge la un meci, să o susţin pe Simona. În caz contrar, naţionala de fotbal va fi reprezentată cu succes în tribunele arenei de tenis de Alex Maxim. Baftă Simona!", a scris Ciprian Marica pe contul său de Facebook.

Simona Halep participă în această săptămâna la turneul de la Stuttgart, cu premii totale de 731.000 de dolari, unde va juca direct în turul doi şi o va întâlni pe învingătoarea din meciul dintre Garbine Muguruza (Spania) şi Barbora Strycova (Cehia).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net