A cerut-o de soţie în faţa fanilor

Ultima actualizare:
Andrei şi-a luat  inima în dinţi  şi a cerut-o pe  Camelia în faţa  întregii săli
Andrei şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o pe Camelia în faţa întregii săli

Voleibalistul arădean Andrei Laza, de la Remat Zalău a cerut-o în căsătorie pe prietena sa Camelia la finalul partidei cu Friedriechsafen din Liga Campionilor, în faţa unei săli arhipline.

Cei aproape 2.000 de fani prezenţi joi seară la meciul de Liga Campionilor dintre Remat Zalău şi Friedriechsafen nu se aşteptau la vreo surpriză.

Nu în timpul meciului, cel puţin. Fosta deţinătoare a trofeului, antrenată de Stelian Moculescu, selecţionerul naţionalei României, şi-a îndeplinit repede misiunea, câştigând cu un sec 3-0. Surpriza a venit însă după încheierea partidei.

Atunci Andrei Laza, tânărul voleibalist al gazdelor, şi-a luat inima în dinţi, şi, în faţa tuturor celor prezenţi i-a cerut prietenei sale să-i fie alături pentru tot restul vieţii.

Şi nu oricum. Laza a pregătit din timp momentul culminant şi l-a lăsat cu gura căscată până şi pe antrenorul Mircea Dudaş, care nu asistase la pregătirile din vestiar.

Andrei a rugat-o la microfonul sălii pe Camelia, prietena sa, să vină la marginea terenului, apoi şi-a dat jos tricoul de joc pe sub care se afla un altul, cu inscripţia: „Cami, vrei să fii soţia mea?".

A îngenunchiat în faţa sa, i-a cerut mâna şi i-a oferit un buchet de flori. Uimită până la lacrimi, Camelia a spus "da", iar cei doi s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat în aplauzele unei săli întregi.

La 22 de ani, Andrei Laza este unul dintre cei mai talentaţi tineri voleibalişti din România, fiind văzut de selecţionerul Stelian Moculescu unul dintre pilonii pe care se poate construi o naţională redutabilă.

Deşi acum este un atlet desăvârşit de 1,96 metri şi 92 kilograme, problemele pe care le-a avut la naştere, o pareză pe partea stângă, i-au determinat atunci pe medici să facă o previziune sumbră: "îşi va petrece viaţa într-un scaun cu rotile".

S-a vindecat însă aproape miraculos şi, mai mult, a practicat încă de mic mai multe sporturi.

Momentul cererii în căsătorie - Andrei şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o pe Camelia în faţa întregii săli (foto: Sportul Salajean)

Voleibalistul are  toate motivele  să fie fericit. Iubita sa  a acceptat să-i  fie soţie
Voleibalistul are toate motivele să fie fericit. Iubita sa a acceptat să-i fie soţie

Viitoarea familie Laza - Voleibalistul are toate motivele să fie fericit.Iubita sa a acceptat să-i fie soţie (foto: Sportul Sălăjean)

Tereza Tamaş, cerută de soţie  în aceeaşi sală!
Tereza Tamaş, cerută de soţie în aceeaşi sală!

Tereza Tamaş, cerută de soţie în aceeaşi sală!

Sala Sporturilor din Zalău este, se pare, un loc propice pentru astfel de momente emoţionante. În 2004, fostul portar al naţionalei de handbal feminin, Tereza Tamaş, a fost cerută de soţie, în faţa unei săli arhipline, după un meci demonstrativ.


    Tereza Tamaş, cerută de soţie  în aceeaşi sală!
Tereza Tamaş, cerută de soţie în aceeaşi sală!

Bogdan Pâslaru, cel care avea să-i devină soţ, l-a avut pe post de complice pe Mircea Radu, totul petrecându-se la emisiunea „Din dragoste".

Informații publicate de site-ul www.sportulsalajean.ro au fost folosite la realizarea acestui material.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net